Toon app toon mobile

If your (rooted) Toon doesn't do what it's supposed to, post here. Dutch allowed / Posten in 't Nederlands toegestaan.

Moderators: marcelr, TheHogNL, TerrorSource, Toonz

Toon app toon mobile

Postby ams123 » Wed Apr 10, 2019 7:15 pm

kan iemand mij helpen hoe kan ik de user en ww invoeren bij mijn toon

ik wil de toon mobile app gaan gebruiken maar moet dan een user en ww invoeren

mijn toon is geroot en op firmware 4.7.2.3
Toon solarpannels
ams123
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 43
Joined: August 2017
Location: Amersfoort

Re: Toon app toon mobile

Postby Toonz » Wed Apr 10, 2019 8:49 pm

Via menu, instellingen, TCS menu, knop mobile login
member of the Toon Software Collective
User avatar
Toonz
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 1099
Joined: December 2016

Re: Toon app toon mobile

Postby ams123 » Wed Apr 10, 2019 8:56 pm

Toonz wrote:Via menu, instellingen, TCS menu, knop mobile login


die heb ik niet of kan het niet vinden
Toon solarpannels
ams123
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 43
Joined: August 2017
Location: Amersfoort

Re: Toon app toon mobile

Postby Toonz » Wed Apr 10, 2019 10:04 pm

Welke firmware heb je?
member of the Toon Software Collective
User avatar
Toonz
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 1099
Joined: December 2016

Re: Toon app toon mobile

Postby ams123 » Wed Apr 10, 2019 10:32 pm

Toonz wrote:Welke firmware heb je?

4.7.23 en nu naar 4.13.7
Toon solarpannels
ams123
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 43
Joined: August 2017
Location: Amersfoort

Re: Toon app toon mobile

Postby ams123 » Thu Apr 11, 2019 9:35 am

Na wat update problemen zit ik nu op 5.0.4 en alles werkt zo als het moet mijn dank heren
Toon solarpannels
ams123
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 43
Joined: August 2017
Location: Amersfoort

Re: Toon app toon mobile

Postby hanplo » Mon Jun 10, 2019 9:38 pm

TSC Toon Mobile geeft bij alleen de verbruiksgegevens van elektriciteit. De gaswaarden blijft op 0 staan. Iemand een oplossing. Vreemd genoeg doet hij hetzelfde bij de app Toon for Android. Op de Toon zelf wordt de gaswaarde wel goed aangegeven. Hulp is welkom!
hanplo
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 15
Joined: August 2017


Return to Toon issues and support (Nederlands toegestaan)

Who is online

Users browsing this forum: Akatar and 1 guest