Terug fabrieksinstelling kan dat

If your (rooted) Toon doesn't do what it's supposed to, post here. Dutch allowed / Posten in 't Nederlands toegestaan.

Moderators: marcelr, TheHogNL, TerrorSource, Toonz

Terug fabrieksinstelling kan dat

Postby Boulevard » Thu Nov 07, 2019 1:04 pm

Hallo allemaal, mijn Toon is onlangs voor mij geroot, stel ik ga terug naar fabrieksinstelling... blijft de Toon dan wel geroot of is hij weer zo blanco als toen ik hem gekocht had.
Alvast bedankt voor het antwoord. :)
Boulevard
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 10
Joined: November 2019

Re: Terug fabrieksinstelling kan dat

Postby TheHogNL » Thu Nov 07, 2019 5:09 pm

Fabrieksinstellingen (op een toon1 en toon2) via de GUI (software en dat fabrieksinstellingen) verwijderd alleen maar de gebruikersconfiguratie en data. Je behoudt je root toegang.

De recovery modus (alleen op een toon 2) verwijderd wel je root toegang, hoewel onlangs in de nieuwste tsc scripts er automatisch een TSC-recovery modus over de originele recovery-modus is geplaatst zodat je bij de eerste poging een rooted-toon2 terug krijgt na recovery.
Member of the Toon Software Collective
User avatar
TheHogNL
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 1237
Joined: August 2017

Re: Terug fabrieksinstelling kan dat

Postby Boulevard » Thu Nov 07, 2019 5:19 pm

Dank je wel voor het antwoord... voor de rest heb ik er de ballen verstand van, maar ik was bang dat wanneer ik eens terug moet naar de fabrieksinstelling, de Toon niet meer geroot zou zijn... maar dat is gelukkig niet zo.
Boulevard
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 10
Joined: November 2019


Return to Toon issues and support (Nederlands toegestaan)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest