Page 1 of 1

System Temp messages every 30 sec in Domoticz log file

PostPosted: Sun Dec 07, 2014 10:57 am
by MTX123
In my setup I have a Raspberry Pi with a Razberry Zwave board, running Domoticz.
In the log file there is an annoying message every 30 seconds:

Sun Dec 7 09:12:30 2014 (System) Temp (Unknown)
Sun Dec 7 09:13:00 2014 (System) Temp (Unknown)
Sun Dec 7 09:13:30 2014 (System) Temp (Unknown)
Sun Dec 7 09:14:01 2014 (System) Temp (Unknown)
Sun Dec 7 09:14:30 2014 (System) Temp (Unknown)
Sun Dec 7 09:15:00 2014 (System) Temp (Unknown)
Sun Dec 7 09:15:30 2014 (System) Temp (Unknown)

and I have no idea how to switch that off.
There is a device that says System temp in my list of devices, I deleted that,
but it keeps coming back in the list. But with status "unused'.
Anybody that has an idea, or experienced this also ?

Re: System Temp messages every 30 sec in Domoticz log file

PostPosted: Fri Jan 09, 2015 12:15 pm
by qbic2005
I bet that is the system temperature of your raspi.

For what I remember I get a temperature for this value, will check tonight for you ;)

Re: System Temp messages every 30 sec in Domoticz log file

PostPosted: Fri Jan 09, 2015 6:42 pm
by qbic2005
Hi

I have similar messages for the recognized hardware:
Code: Select all
2015-01-09 17:17:30 Hardware Monitor: Fetching data (System sensors)
2015-01-09 17:18:00 Hardware Monitor: Fetching data (System sensors)
2015-01-09 17:18:30 Hardware Monitor: Fetching data (System sensors)


according to me, you should see the following in the domoticz device list:
Image

Not sure if you gonna find a lot on the hardware sensors, but this might be a good link to start.
raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?f= ... mp;t=11579