Domoticz and Arlo netgear Webcams?

Forum All about Webcams, IP Camera's & Camera's (hardware, software, pan tilt zoom etc).

Moderator: Esteban

Domoticz and Arlo netgear Webcams?

Postby Dumfot » Tue Mar 08, 2016 8:46 am

Hello all!
I am new here to this forum but I do have an raspberry pi with domoticz installed.
I also have the RFXCom rfxtrx433e.
In my setup I would love to be able to access the webcams that I have installed in the house, but there are no ip addresses that I can find for the arlo cams.
Has anyone been able to from domoticz control the arlo netgear webcams? They are getting more and more popular.
Thanks in advance!
Dumfot
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 2
Joined: March 2016

Re: Domoticz and Arlo netgear Webcams?

Postby raymonvdm » Mon Mar 14, 2016 4:00 pm

I have googled for the device and found out that the camera`s are directly connected to there base station. If there is a tool for your desktop you might be able to find out the url of the images. But i think you are lost in a cloud based camera solution :evil:

http://www.netcamshop.nl/netgear-arlo-h ... /pid=36322
Running HS3PRO on PC with Z-Wave / OpenTherm / Plugwise / RFXcom / MQTT / XAP400 / Logitech Media Server and Squeezelite on PI`s
raymonvdm
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1146
Joined: December 2011

Re: Domoticz and Arlo netgear Webcams?

Postby Dumfot » Fri Mar 18, 2016 3:14 pm

Thanks I'll look around if I can find any solution.
I was able to find last picture but not the VIdeo Stream... :(
Dumfot
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 2
Joined: March 2016

Re: Domoticz and Arlo netgear Webcams?

Postby pepijn » Sun Mar 27, 2016 8:23 pm

Dumfot wrote:Thanks I'll look around if I can find any solution.
I was able to find last picture but not the VIdeo Stream... :(


Domoticz only uses snapshot pictures so this should work
pepijn
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 20
Joined: February 2011


Return to Webcams & Camera Stuff Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest