post with firefox

Only for testing purpose on this forum.
Forum rules
This is for testing

post with firefox

Postby Bwired » Wed Feb 20, 2008 2:21 pm

made a lot of changes in the forum
so test posting with firefox

Pieter Knuvers
www.bwired.nl Online House in the netherlands. Domotica, Home Automation.
User avatar
Bwired
Administrator
Administrator
 
Posts: 5304
Joined: March 2006
Location: Netherlands

post with firefox

Postby Bwired » Wed Feb 20, 2008 4:11 pm

repleytest changes

Pieter Knuvers
www.bwired.nl Online House in the netherlands. Domotica, Home Automation.
User avatar
Bwired
Administrator
Administrator
 
Posts: 5304
Joined: March 2006
Location: Netherlands

post with firefox

Postby Snelvuur » Wed Feb 20, 2008 4:19 pm

working test

// Erik (binkey.nl)
User avatar
Snelvuur
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 3155
Joined: April 2007
Location: Netherlands

post with firefox

Postby Richard » Wed Feb 20, 2008 10:06 pm

working test 2 :)
User avatar
Richard
Member
Member
 
Posts: 102
Joined: August 2006
Location: Netherlands - Alkmaar

post with firefox

Postby Digit » Wed Feb 20, 2008 10:09 pm

ff testen[:)]
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

post with firefox

Postby Bwired » Wed Feb 20, 2008 10:26 pm

OK got it!
If you have subscription to the whole board this is not handy! :-)
But believe me I had to do it, made a lot of changes to the Forum last week.
And for Binkey it was not working anymore today sitting behind a proxyserver.
User avatar
Bwired
Administrator
Administrator
 
Posts: 5304
Joined: March 2006
Location: Netherlands

post with firefox

Postby Digit » Wed Feb 20, 2008 10:31 pm

Use FF 99% of the time, always behind (transparent) proxy, never noticed anything...
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

post with firefox

Postby Bwired » Wed Feb 20, 2008 10:49 pm

Had something to do with storing the IPnr of the sender. Somehow the Ipnr was bigger then 000.000.000.000
I think portnr or something was added as well. Field in the database was varchar(15).
Walking ahead now for ip6 :-)
User avatar
Bwired
Administrator
Administrator
 
Posts: 5304
Joined: March 2006
Location: Netherlands


Return to Test

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest