Add energy management to zwave modules

Homeseer Forum in het Nederlands (DUTCH forum)

Moderator: Ruud

Add energy management to zwave modules

Postby christiand » Sun Mar 25, 2012 7:00 pm

In vera you have the option to add the energy consumption in watt when a module is activated when it has no power measuring of its own. Is this also possible in homeseer?

I have fibaro, everest and duwi modules.
christiand
Member
Member
 
Posts: 69
Joined: October 2010

Re: Add energy management to zwave modules

Postby TANE » Mon Mar 26, 2012 9:49 pm

This is possibile.
You need some scripting to do this.
You need to record the status change of every device..+ some calculation.

One of the forum members is using this method. (name J.)
Enver Tanriverdi | http://blog.tane.nl
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands


Return to Homeseer algemeen Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest