programmeren in homseer

Homeseer Forum in het Nederlands (DUTCH forum)

Moderator: Ruud

programmeren in homseer

Postby Porschehenk » Tue Jun 19, 2012 10:51 am

Ik heb 3 harrison gordijnrails, deze stuur ik aan met homeseer via RFXCom usb module. SInds gisteren werkte 1 gordijn met code A1 niet meer, en reageerde niet op commando's. In de config van RFXcom stond het gordijn niet meer! ik heb hem NIET verwijdert daar! In statuspagina homseer stond hij wel. daar heb ik hem verwijdert om in de config hem opnieuw aan te maken.

nu kan ik hem wel aanmaken, maar niet met huiscode A1!! Terwijl A1 niet bestaat in met een device. waarom kan ik niet aanmaken met huiscode A1?

Graag advies/ oplossing.
Porschehenk
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 14
Joined: November 2009
Location: Netherlands

Re: programmeren in homseer

Postby labium » Tue Jun 19, 2012 11:56 am

ik heb dat ook wel eens gehad , opniew opsrten homeseer werkt dan meestal
labium
Member
Member
 
Posts: 486
Joined: February 2010
Location: netherlands

Re: programmeren in homseer

Postby Porschehenk » Tue Jun 19, 2012 12:14 pm

Hier mag een slotje op, ik heb in homeseer nu show ALL aangeklikt en er staat wel een oude A1 device tussen. Stom van mij, excuus.... maar wie weet heeft een ander hetzelfde probleem... zie hier de oplossing..
Porschehenk
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 14
Joined: November 2009
Location: Netherlands

Re: programmeren in homseer

Postby AshaiRey » Wed Jun 20, 2012 8:42 am

Nog een tip.
Vermijd het gebruik van de code A1
Er zijn enkele devices (vb. MS13A motion sensor) die als de batterij spanning laag wordt of als ze gereset worden automatisch de code A1 krijgen.
Bram
AshaiRey
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1304
Joined: February 2009
Location: Netherlands


Return to Homeseer algemeen Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest