Page 1 of 1

HomeSeer event "manual with condition" not working?

PostPosted: Sat Nov 03, 2012 11:22 pm
by raymonvdm
Hi,

I`m trying to create an HomeSeer event "manual with condition" but it does not seem to be working.


- Created event to switch on a device (A1) when the event is manual trigged
- Added a dependency to the event (another device A2) needs to be on)
- When i run the event the device A1 is always turned on

Is there anyone who can try this to see what is going wrong ?

Note:

When i change the dependency to time after 11:00 en before 11:59 the device A1 is stil switched on so dependency`s for a manual triggered event are not working

Note2:
I have found a look a like topic but it is from 2009
viewtopic.php?t=3233

Re: HomeSeer event "manual with condition" not working?

PostPosted: Sun Nov 04, 2012 10:27 am
by AshaiRey
One remark here
Don't use A1 because that one is often used as default for devices such as the motion detectors MS13 when they come online/new batteries or as default. Also A1 is often used as device code for Lights ALL ON/OFF

PostPosted: Sun Nov 04, 2012 10:30 am
by Phaeton
Hi, you can only use 'manipual with condition' when you trigger it from another event. Then it will work with the condition. Why? I don't know, but this is the way ;-)

Be sure to use the correct setting in the event you use to trigger the 'manual with conditions event'. It's a tag in the script with match conditions or something. Let us know if you can get it to work or need some more help.

Re: HomeSeer event "manual with condition" not working?

PostPosted: Sun Nov 04, 2012 12:19 pm
by raymonvdm
I created a additional event which triggers the actual event, so it is working now