Event

Homeseer Forum in het Nederlands (DUTCH forum)

Moderator: Ruud

Event

Postby labtec » Wed Jan 30, 2013 10:16 am

Is het mogelijk om onderstaande actie in een event te verwerken;

Als device x is aan voor 60 sec dan device y inschaklen, als x dus binnen de 60 sec wordt uitgeschakeld dan schakelt y ook niet in.

Ik ben aan het testen geweest met delay en wait functies maar kom er niet uit :)

Bedankt alvast voor de reacties.
labtec
Member
Member
 
Posts: 243
Joined: October 2010

Re: Event

Postby Rutger » Wed Jan 30, 2013 11:17 am

Event trigger op Condition.
Set condition onderaan op een device en kies in dropdown voor bijv. "Has been ON for at least" en rechts het aantal minuten.

http://www.homeseer.com/support/homesee ... screen.htm
My home automation blog: https://rutg3r.com
Rutger
Member
Member
 
Posts: 337
Joined: May 2010
Location: Netherlands

Re: Event

Postby AshaiRey » Wed Jan 30, 2013 11:21 am

(5 seconden te laat :D )
Dat kan je met een conditie op het event doen.
Er is een optie die iets zegt als 'ON for atleast'. De minimale tijdsduur die je daar inkan stellen is 1 minuut
Zie het 3e plaatje hier als voorbeeld
viewtopic.php?f=13&t=8252#p60907
Bram
AshaiRey
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1301
Joined: February 2009
Location: Netherlands

Re: Event

Postby labtec » Wed Jan 30, 2013 11:29 am

Bedankt! soms kijk je er gewoon overheen ;-)
labtec
Member
Member
 
Posts: 243
Joined: October 2010


Return to Homeseer algemeen Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest