homeseer gateway?

Homeseer Forum in het Nederlands (DUTCH forum)

Moderator: Ruud

homeseer gateway?

Postby walberg » Thu Feb 28, 2013 8:09 pm

Ik heb begrepen dat er ook een homeseer gateway (computer) is van homeseer zelf? zijn deze ook in Nederland te koop?
Of kan ik gewoon een usb dongle zoals de Aeon Labs Z-Stick II of iets van die aard op een netbook zetten (die gebruikt maar ca 6 watt) en daar hspro opzetten? Ik heb wel al gehoord van raspberries en soortgelijke machines maar die werken natuurlijk op linux en ik kan geen linux programmeren.
walberg
Member
Member
 
Posts: 180
Joined: January 2013
Location: Diemen

Re: homeseer gateway?

Postby Akatar » Thu Feb 28, 2013 10:55 pm

homeseer werkt samen met de aeon labs, dus als je netbook snel genoeg is, lijkt het me geen probleem
Akatar
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1050
Joined: November 2007
Location: the netherlands

Re: homeseer gateway?

Postby walberg » Thu Feb 28, 2013 11:02 pm

Oei, dit is volgens mij een atom 1,6 ghz solo, zou dat niet genoeg zijn dan? Het is een Acer Aspire one van 2 jaar terug. Ik gebruik hem nu nog voor mijn weerstation maar dat wordt toch al te weinig bezocht.
walberg
Member
Member
 
Posts: 180
Joined: January 2013
Location: Diemen

Re: homeseer gateway?

Postby Akatar » Thu Feb 28, 2013 11:22 pm

ja kan homeseer 30 dagen gratis proberen.... dus gewoon uittesten
Akatar
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1050
Joined: November 2007
Location: the netherlands


Return to Homeseer algemeen Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest