Homeseer word afgesloten

Homeseer Forum in het Nederlands (DUTCH forum)

Moderator: Ruud

Homeseer word afgesloten

Postby Edwin » Wed Apr 17, 2013 12:05 pm

Ik heb thuis een server draaien met homeseer er op,
Maar op een of andere manier word homeseer regelmatig afgesloten.
Daardoor werken een hoop events natuurlijk niet.
Als ik inlog op mijn server en homeseer dan weer start geeft hij niet aan dat hij verkeerd afgesloten is,dus ik kan er van uit gaan dat er geen systeemfout de server opnieuw opgestart heeft.
Met plugwise is dit ook het geval.
Heeft iemand een idee hoe dt zou kunnen gebeuren?


Alvast bedankt.

Gr. Edwin
Edwin
Member
Member
 
Posts: 447
Joined: October 2007
Location: Netherlands

Re: Homeseer word afgesloten

Postby Akatar » Wed Apr 17, 2013 12:20 pm

indien je de pro versie hebt
hssentry uitzetten

http://board.homeseer.com/showthread.php?t=137487
Akatar
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1050
Joined: November 2007
Location: the netherlands

Re: Homeseer word afgesloten

Postby Edwin » Wed Apr 17, 2013 5:18 pm

Akatar wrote:indien je de pro versie hebt
hssentry uitzetten

http://board.homeseer.com/showthread.php?t=137487

Het is een pro versie en hssentry was al uitgeschakeld.
De server draait op xp
Is het beter om hspro als service te laten draaien?
Edwin
Member
Member
 
Posts: 447
Joined: October 2007
Location: Netherlands

Re: Homeseer word afgesloten

Postby Akatar » Wed Apr 17, 2013 5:41 pm

geen idee?

je meld dat homeseer zichzelf afsluit.
je hebt dan al wel de logfile bekeken?
Akatar
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1050
Joined: November 2007
Location: the netherlands

Re: Homeseer word afgesloten

Postby AshaiRey » Thu Apr 18, 2013 8:50 am

- Ik neem even aan dat je via een remote sessie aanlogt. Als zo'n sessie wordt afgesloten is er een mogelijkheid dat lopende software in die sessie ook wordt afgesloten..

- Staat er niets in je scheduler in gesteld?

- Gebruik je een script (van Jon00 bijvoorbeeld) dat HS in de gaten houd. Dit kan namelijk ook applicatie, zoals HS stoppen.
Bram
AshaiRey
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1301
Joined: February 2009
Location: Netherlands

Re: Homeseer word afgesloten

Postby Edwin » Thu Apr 18, 2013 10:48 am

Ga er vanavond even naar kijken,
bedankt.
Edwin
Member
Member
 
Posts: 447
Joined: October 2007
Location: Netherlands

Re: Homeseer word afgesloten

Postby b_weijenberg » Thu Apr 18, 2013 5:19 pm

En zet automatische update van Windows ook uit.
User avatar
b_weijenberg
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 1732
Joined: May 2006
Location: Netherlands

Re: Homeseer word afgesloten

Postby Edwin » Fri Apr 19, 2013 5:20 am

ik zag zag dat mijn devices en events dubbel op de pagina van homeseer stonden hoe dit kan is een raadsel, ik heb de aut. updates uitgezet.
hopen dat dit helpt.
Edwin
Member
Member
 
Posts: 447
Joined: October 2007
Location: Netherlands

Re: Homeseer word afgesloten

Postby AshaiRey » Fri Apr 19, 2013 8:22 am

Gebruik je groene stroom?
Groene stroom kan ook uit gegiste biomassa komen en misschien is er nog wat bijproduct in de stroom achtergebleven waardoor je devices en events dubbel verschijnen?

(Sorry, nutteloze opmerking, maar kon het niet weerstaan :-) )
Bram
AshaiRey
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1301
Joined: February 2009
Location: Netherlands


Return to Homeseer algemeen Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest