chromoflex

Forum about LEDS, LED lights, DMX and other lights.

Moderator: Mversluis

chromoflex

Postby labium » Tue Oct 02, 2012 5:42 pm

tanes explanation came 1 week to late, i bought a chromoflex III RC Stripe and a usb dongle, but the dongle doesnt connects to the IIIRC stripe.

i used all channels.

any ideas ? any recognition points ?
labium
Member
Member
 
Posts: 486
Joined: February 2010
Location: netherlands

Re: chromoflex

Postby raymonvdm » Tue Nov 27, 2012 11:37 pm

I only have experience with the wired version of chromoflex (http://www.conrad.nl/ce/nl/product/181166/)

I was unable to give up the correct com-port in the HomeSeer chromoflex plugin.


Is the controller working when u use the Color-Editor software ? http://www.produktinfo.conrad.com/daten ... III_RC.pdf
Running HS3PRO on PC with Z-Wave / OpenTherm / Plugwise / RFXcom / MQTT / XAP400 / Logitech Media Server and Squeezelite on PI`s
raymonvdm
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1147
Joined: December 2011

Re: chromoflex

Postby labium » Wed Nov 28, 2012 10:53 am

the cromoflex i bought i returned to conrad. it didnt function over the air.
labium
Member
Member
 
Posts: 486
Joined: February 2010
Location: netherlands


Return to LEDS, DMX & Lights Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest