Homeseer status on Pronto

Forum about hardware/software for the Philips Pronto TSU9600 and other remotes.

Homeseer status on Pronto

Postby stefxx » Thu Feb 19, 2009 11:22 am

I can't take all the credits for it, Chak (and others) created the original script. And don't forget, you still need the tenHsServer scripts!
User avatar
stefxx
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 647
Joined: September 2008
Location: Netherlands

Homeseer status on Pronto

Postby ddgiel » Wed Oct 14, 2009 2:45 pm

I'm using a Pronto 9400, I like to have info of my MySql DB on the Pronto. I already download the xcf file.
Can you send me an example of the result of HTTP request?
ddgiel
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 25
Joined: December 2008
Location: Belgium

Re: Homeseer status on Pronto

Postby aquiles » Fri Mar 12, 2010 7:39 pm

Dear Moderator of the forum, Tane, I am a Spanish fan of home automation
and like you, I recently purchased a 9600 and use TSU
to control my home with Homeseer.

Firstly congratulate to all for your information than
are very useful.

I am currently trying to understand the state of my devices x10 from my Pronto.


You could also send me an example .xcf like Sddroog, to go
testing.

Thank you very much

Sorry for my English, is a Google translation
aquiles
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 2
Joined: February 2010

Re: Homeseer status on Pronto

Postby Bwired » Sat Mar 13, 2010 11:24 am

Hi Welcome on the Forum
Here can you find the Pronto script
http://files.domoticaforum.eu/index.php ... s/Homeseer
User avatar
Bwired
Administrator
Administrator
 
Posts: 5303
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Re: Homeseer status on Pronto

Postby aquiles » Mon Mar 15, 2010 6:59 pm

Thank you very much. In the future I hope to present my work.
aquiles
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 2
Joined: February 2010

Previous

Return to Philips Pronto (TSU9600), IRtrans and other remotes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest