Problem receiving data from Tuner

Forum about hardware/software for the Philips Pronto TSU9600 and other remotes.

Problem receiving data from Tuner

Postby rendok » Tue Feb 12, 2008 11:41 am

Hello all,

I have a problem with receivin data from Tuner. I tried use command match(), and receive().When I use

extenderSerial.bitrate = baudrate;
extenderSerial.databits = 8;
extenderSerial.parity = 0; // None
extenderSerial.stopbits = 1;

s = extenderSerial.match(command,"\r\n",1000);

return s;

OR

extenderSerial.bitrate = baudrate;
extenderSerial.databits = 8;
extenderSerial.parity = 0; // None
extenderSerial.stopbits = 1;

s = extenderSerial.receive(command,10,1000);
return s;

station in Tuner is changed but I can't receive data from funer which descride frequenci or RDS. In variable s is nothing. I don't know why[:(]. When I set Timeout 10000 it's do not wait for data because a used System.print("before match") and System.print("after command match or receive") and this two sentences wrote in equal time.

A don't know what can I do?
Thaks for help[:)]
rendok
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 2
Joined: February 2008
Location: Slovakia

Problem receiving data from Tuner

Postby Snelvuur » Tue Feb 12, 2008 12:14 pm

I dont know if any of us have a serial extender, but are you also familair with remotecentral.com? they have more examples for serial too.

// Erik (binkey.nl)
User avatar
Snelvuur
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 3155
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Problem receiving data from Tuner

Postby rendok » Tue Feb 12, 2008 1:07 pm

thank you
rendok
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 2
Joined: February 2008
Location: Slovakia


Return to Philips Pronto (TSU9600), IRtrans and other remotes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron