Rfxcom

Forum about Domotica Home Automation for dummies, is only for the real beginner questions.

Moderator: TANE

Rfxcom

Postby Wim2008 » Fri Oct 23, 2009 2:26 pm

Ondertussen ben ik al weer wat verder met het installeren.
Heb net de plugin van RFXcom geinstalleerd in homeseer. Wist niet dat deze extra kosten met zich mee bracht na het kopen van de RFXcom module.
Ik geloofde mij zelf haast niet, maar het is mogelijk om signalen te ontvangen en te zenden via de RFXcom. Dit komt ook door diverse berichten op dit forum, waar vele problemen reeds besproken zijn door mijn voorgangers met dit hardware stukje.
Nu moet ik nog uit zien te vogelen hoe ik stabiel de RFXcom is.
Hopelijk blijft het IP adress aanwezig en bekend.

En nu verder met Homeseer.

Mvgr Wim [:)] [;)]
Wim2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 628
Joined: August 2009
Location: Eindhoven, Netherlands

Rfxcom

Postby Snelvuur » Fri Oct 23, 2009 2:35 pm

wim: de kosten van de plugin gaan overigens naar kika.. ook wel leuk om te weten.

// Erik (binkey.nl)
User avatar
Snelvuur
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 3155
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Rfxcom

Postby Wim2008 » Fri Oct 23, 2009 3:07 pm

Bedankt Erik,

Dat is inderdaad ook al vertelt door Chak in de 1ste workshop.
Maar dit geeft me in ieder geval wel een beter gevoel voor de kosten die ik nog moet maken.

Mvgr Wim [:)] [;)]
Wim2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 628
Joined: August 2009
Location: Eindhoven, Netherlands

Rfxcom

Postby Wim2008 » Sun Nov 01, 2009 11:39 am

Kan de tweede receiver module 40079 ook Zwave modules naast de Visonic ontvangen? Of is er een andere module voor Zwave ontvangst?
Wordt de update geleverd zodat met die kan inbouwen of zit er reeds een kastje omheen?

Mvgr Wim [:)] [;)]
Wim2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 628
Joined: August 2009
Location: Eindhoven, Netherlands

Rfxcom

Postby TANE » Sun Nov 01, 2009 12:22 pm

@wim,
Rfxcom heeft geen support voor zwave,.
Bij zwave praat je over een netwerk en ontvanger allen is dus niet voldoende.
Als je zwave wilt gebruiken kan je beste een USB stick kopen
bv de Aeon Labs.



<hr noshade size="1"><font size="1">Enver
Twitter http://twitter.com/Chak64%20My%20Domotica%20Log%20www.tane.nl/wp</font id="size1">
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Rfxcom

Postby Wim2008 » Sun Nov 01, 2009 2:16 pm

En er is dan ook weer een plugin voor in HS?

Mvgr Wim [:)] [;)]
Wim2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 628
Joined: August 2009
Location: Eindhoven, Netherlands

Rfxcom

Postby TANE » Sun Nov 01, 2009 2:41 pm

Homeseer levert een plugin / interface voor Homeseer

<hr noshade size="1"><font size="1">Enver
Twitter http://twitter.com/Chak64%20My%20Domotica%20Log%20www.tane.nl/wp</font id="size1">
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Previous

Return to Domotica for Dummies Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest