Roomba

Forum about Domotica Home Automation for dummies, is only for the real beginner questions.

Moderator: TANE

Roomba

Postby Reemster » Sun Aug 02, 2009 11:38 am

ja, dat zal ik wel net gemist hebben, beetje jammer
Reemster
Member
Member
 
Posts: 193
Joined: February 2009
Location: Netherlands

Roomba

Postby TANE » Sun Aug 02, 2009 11:47 am

Ik wil wel contact opnemen met de leverancier bij voldoende belangstelling..
Je bent de tweede
Als je bij het inkoop actie kan opgeven dat je belangstelling hebt..

<hr noshade size="1"><font size="1">Enver
http://twitter.com/Chak64%20My%20Domotica%20Log%20www.tane.nl/domotica/hardware.html<i> My Domotica Hardware Software</i></font id="size1">
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Roomba

Postby beets » Sun Aug 09, 2009 4:05 pm

ik heb ook belangstelling.
beets
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 24
Joined: August 2009
Location: Netherlands

Roomba

Postby Reemster » Sun Aug 09, 2009 4:15 pm

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by beets</i>
<br />ik heb ook belangstelling.
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Nice, je bent nr 3 :-)

Geef ff aan in deze topic dat je interesse hebt.

topic.asp?TOPIC_ID=2769&SearchTerms=roomba
Reemster
Member
Member
 
Posts: 193
Joined: February 2009
Location: Netherlands

Roomba

Postby Bwired » Sun Aug 09, 2009 9:51 pm

Chak
Je weet toch dat die remote IR zend, dus kun je inleren met de irtrans.
Zit alleen geen Dock commando op.
Onze Roomba kan ook IR ontvangen.

<hr noshade size="1"><font size="1">Pieter Knuvers
http://www.bwired.nl <i>Online House in the netherlands. Domotica, Home Automation.</i></font id="size1">
User avatar
Bwired
Administrator
Administrator
 
Posts: 5304
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Roomba

Postby TANE » Sun Aug 09, 2009 10:02 pm

Pieter,
Mijn Roomba heeft een plek onder de kast
Zelfs Irtrans maakt geen kans om de roomba te bereiken.
Ik zal de leverancier vragen of ze een commandcenter willen opofferen voor wat soldeer werk.

Met IPPower of een andere soortgelijke device moet het geen probleem zijn om een korte puls te sturen.


<hr noshade size="1"><font size="1">Enver
http://twitter.com/Chak64%20My%20Domotica%20Log%20www.tane.nl/domotica/hardware.html<i> My Domotica Hardware Software</i></font id="size1">
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Roomba

Postby Bwired » Mon Aug 10, 2009 4:25 pm

Dat gaat wel werken en dan heb je ook gelijk het Dock
http://www.bwired.nl Online Home, Domotica, Home Automation. Weblog. http://blog.bwired.nl
User avatar
Bwired
Administrator
Administrator
 
Posts: 5304
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Re: Roomba

Postby Reemster » Wed Aug 11, 2010 7:08 pm

TANE wrote:Pieter,
Mijn Roomba heeft een plek onder de kast
Zelfs Irtrans maakt geen kans om de roomba te bereiken.
Ik zal de leverancier vragen of ze een commandcenter willen opofferen voor wat soldeer werk.

Met IPPower of een andere soortgelijke device moet het geen probleem zijn om een korte puls te sturen.

TANE, is dit je ooit gelukt om de Command Station om te bouwen? aangezien ik dit ook wil doen.. Nog tips, of aanmerkingen mocht het gelukt zijn?
Reemster
Member
Member
 
Posts: 193
Joined: February 2009
Location: Netherlands

Previous

Return to Domotica for Dummies Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest