PMIX35 stand alone ?

Forum about Domotica Home Automation for dummies, is only for the real beginner questions.

Moderator: TANE

PMIX35 stand alone ?

Postby strongetje » Tue Oct 27, 2009 12:37 pm

hallo,

mijn CM11 heeft het begeven.

ben nu op zoek naar iets anders.
mij oog is gevallen op de PMIX35.

mijn vraag is nu, werkt deze ook zonder computer ?.

had mijn CM11 nl geprogrameerd met active home, zodat buitenlamp, elektrische deken enz op bepaalde tijdstippen inschakelde.
kan dit ook met de PMIX35 ?.

heb alleen X10 schakelaars in gebruik en een paar X10 modules.
wil in de toekomst ook homeseer aanschaffen, maar heb begrepen dat de PMIX35 met homeseer werkt

bvd vooe de info

Mark
strongetje
Member
Member
 
Posts: 101
Joined: October 2009
Location: Netherlands

PMIX35 stand alone ?

Postby TANE » Tue Oct 27, 2009 1:08 pm

PMIX335 kan niet zonder computer
CIX kan dat wel. mocht je belangstelling hebben ik heb er nog een ongebruikte thuis.



<hr noshade size="1"><font size="1">Enver
http://twitter.com/Chak64%20My%20Domotica%20Log%20www.tane.nl/domotica/hardware.html<i> My Domotica Hardware Software</i></font id="size1">
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands


Return to Domotica for Dummies Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest