Errors

Plugwise Forum about Plugwise devices and the Source software.

Errors

Postby labtec » Fri Oct 31, 2014 11:40 pm

I see a lot of plugwise errors in my HS2 log, i didn't change anything in the settings or files.

What is wrong here?

31-10-2014 23:37:12 Error Web Server Error 404, cannot serve file: C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS2\html/images/Plugwise/Icons
31-10-2014 23:37:19 Plugwise ERROR: Appliance.Update: Exception: Object variable or With block variable not set., at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Symbols.Container..ctor(Object Instance) at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.NewLateBinding.LateGet(Object Instance, Type Type, String MemberName, Object[] Arguments, String[] ArgumentNames, Type[] TypeArguments, Boolean[] CopyBack) at HSPI_PLUGWISE.Appliance.Update(Appliance& oAppliance)
31-10-2014 23:37:19 Plugwise ERROR: Appliance.Update: Exception: Object variable or With block variable not set., at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Symbols.Container..ctor(Object Instance) at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.NewLateBinding.LateGet(Object Instance, Type Type, String MemberName, Object[] Arguments, String[] ArgumentNames, Type[] TypeArguments, Boolean[] CopyBack) at HSPI_PLUGWISE.Appliance.Update(Appliance& oAppliance)
31-10-2014 23:37:19 Plugwise ERROR: Appliance.Update: Exception: Object variable or With block variable not set., at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Symbols.Container..ctor(Object Instance) at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.NewLateBinding.LateGet(Object Instance, Type Type, String MemberName, Object[] Arguments, String[] ArgumentNames, Type[] TypeArguments, Boolean[] CopyBack) at HSPI_PLUGWISE.Appliance.Update(Appliance& oAppliance)
31-10-2014 23:37:19 Plugwise ERROR: Appliance.Update: Exception: Object variable or With block variable not set., at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.Symbols.Container..ctor(Object Instance) at Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.NewLateBinding.LateGet(Object Instance, Type Type, String MemberName, Object[] Arguments, String[] ArgumentNames, Type[] TypeArguments, Boolean[] CopyBack) at HSPI_PLUGWISE.Appliance.Update(Appliance& oAppliance
labtec
Member
Member
 
Posts: 243
Joined: October 2010

Re: Errors

Postby labtec » Sun Nov 02, 2014 3:04 pm

I have also a problem with my Smile P1, each time when I add the smile the configuration in HS2 is lost, this hapens after one or two days.

I can get it back by configuring the smile P1 again in the source software.
labtec
Member
Member
 
Posts: 243
Joined: October 2010

Re: Errors

Postby Akatar » Sun Nov 02, 2014 3:11 pm

why not: remove it from the source and add it to hs2 (plugwise plugin)
Akatar
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 957
Joined: November 2007
Location: the netherlands

Re: Errors

Postby labtec » Sun Nov 02, 2014 4:23 pm

Thanks I shall try it, but what do I use in the following fields;

Smile P1 user ID

Smile P1 password

Greetz
labtec
Member
Member
 
Posts: 243
Joined: October 2010

Re: Errors

Postby labtec » Sun Nov 02, 2014 5:15 pm

labtec wrote:Thanks I shall try it, but what do I use in the following fields;

Smile P1 user ID

Smile P1 password

Greetz


Sorry, found it yet in the manual of version 2.2 :)

After fill in the user ID and password I get the following error:

Plugwise ERROR: PollSmileP1: Cannot query http://192.168.1.153/core/modules: The remote server returned an error: (404) Not Found.
labtec
Member
Member
 
Posts: 243
Joined: October 2010

Re: Errors

Postby Akatar » Sun Nov 02, 2014 7:44 pm

my version reads: not used yet (password etc)
Akatar
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 957
Joined: November 2007
Location: the netherlands


Return to Plugwise Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron