Plugwise as part of other Zigbee network

Plugwise Forum about Plugwise devices and the Source software.

Plugwise as part of other Zigbee network

Postby fragos » Fri Apr 17, 2015 4:39 pm

Trying to catch this topic on the forum, though no clear answer. So my main question is. Is it possible to have a plugwise (zigbee pro enabled) devices as a repeater or in general as a node as part of an additional (no plugwize) zigbee network. In other words, as plugwise is based on Zigbee pro, is there any straightforward process towards the compatibility of plugwise devices with other zigbee pro based zigbee networks?
fragos
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 2
Joined: April 2015

Re: Plugwise as part of other Zigbee network

Postby PietjeNL » Sun Apr 19, 2015 2:32 pm

Its encrypted Zigbee layer on the normal communications, so it will be nearly impossible
PietjeNL
Member
Member
 
Posts: 149
Joined: May 2010

Re: Plugwise as part of other Zigbee network

Postby fragos » Mon Apr 20, 2015 2:24 pm

Thanks for your feedback. So if plugwise is not the case, are you aware of any Zigbee device that is security settings agnostic and thus can act as a repeater on a zigbee pro network? We prefer a zigbee based plug/socket to take this role, but at least it would be very useful for us to get informed about any device that can act as a repeater on our customized Zigbee pro network.
fragos
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 2
Joined: April 2015


Return to Plugwise Forum

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 2 guests