how to sent a switch command with html

Plugwise Forum about Plugwise devices and the Source software.

how to sent a switch command with html

Postby Harry » Mon Dec 12, 2016 10:45 pm

i try to sent a switch command to the source webserver.
but i am not sure it's the richt one.

i use the command

http://192.168.0.xxx:8080/cc.html?applid=41&cmd=off
the applid is the id i found in the database en match the device i want to switch off

i get the 404 error response. :(
User avatar
Harry
Member
Member
 
Posts: 303
Joined: April 2006
Location: Drachten

Re: how to sent a switch command with html

Postby Harry » Tue Dec 13, 2016 10:38 pm

User avatar
Harry
Member
Member
 
Posts: 303
Joined: April 2006
Location: Drachten

Re: how to sent a switch command with html

Postby Edwin » Wed Dec 14, 2016 6:19 pm

Nice , thanks
I can use this too
Super :-)
Edwin
Member
Member
 
Posts: 447
Joined: October 2007
Location: Netherlands

Re: how to sent a switch command with html

Postby Art » Mon Mar 19, 2018 9:54 pm

Using this for voice control of Plugwise, sending commands from Amazon Echo through HAbridge to Source. It's reasonably stable, so I'm happy that I can still use my plugs. They are slowly turning obsolete after all...
Art
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 32
Joined: November 2011
Location: Utrecht


Return to Plugwise Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest