Foutmelding na update 3.0.2.0

Forum over de plugwise plugin van Rene Klootwijk, nu in handen van Rien du Pre (DUTCH forum)

Moderators: RdP, Rene

Foutmelding na update 3.0.2.0

Postby Antoon » Mon Jan 19, 2015 8:19 am

Na de update loopt mijn hele log vol met foutmeldingen.
Enig idee wat dit is?
Attachments
Knipsel.JPG
Knipsel.JPG (176.78 KiB) Viewed 2964 times
- Antoon
Antoon
Member
Member
 
Posts: 415
Joined: September 2006
Location: Netherlands

Re: Foutmelding na update 3.0.2.0

Postby RdP » Mon Jan 19, 2015 8:55 am

Welke HS versie draai je....
Rien
User avatar
RdP
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 979
Joined: May 2006
Location: Netherlands

Re: Foutmelding na update 3.0.2.0

Postby Antoon » Mon Jan 19, 2015 9:13 am

3.0.2.0
- Antoon
Antoon
Member
Member
 
Posts: 415
Joined: September 2006
Location: Netherlands

Re: Foutmelding na update 3.0.2.0

Postby Antoon » Mon Jan 19, 2015 9:14 am

Sorry bedoel .149
- Antoon
Antoon
Member
Member
 
Posts: 415
Joined: September 2006
Location: Netherlands

Re: Foutmelding na update 3.0.2.0

Postby stefxx » Mon Jan 19, 2015 8:26 pm

Lijkt me geen plugin issue maar een HomeSeer issue. Het lijkt op een cleanup van de energy database die mislukt. Ik zou deze fout op het HomeSeer board plaatsen.

Ik verwacht dat met een "reset energy data" in de setup dit wel opgelost is, maar dan is je history weg. En wellicht komt het weer terug als de database weer volloopt...?
User avatar
stefxx
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 647
Joined: September 2008
Location: Netherlands

Re: Foutmelding na update 3.0.2.0

Postby Antoon » Mon Jan 19, 2015 10:49 pm

Ik was er inmiddels al achter dat het met reset energy data opgelost was, maar het kwam gelijk nadat ik de plugin geupdate had.
De update ging ook niet feilloos want de eerste keer mislukte het en gaf deze een melding dat ik de plugin met de hand uit moest zetten.
Daarna lukte het wel maar de cpu moest er behoorlijk aan trekken en je zag de handles en geheugen gelijk helemaal klimmen.
- Antoon
Antoon
Member
Member
 
Posts: 415
Joined: September 2006
Location: Netherlands

Re: Foutmelding na update 3.0.2.0

Postby stefxx » Tue Jan 20, 2015 8:09 am

Ja, dat zie ik wel vaker met plugin updates. Ook daar is de Plugwise plugin niet uniek in. Tegenwoordig stop ik altijd eerst de plugin die ik wil updaten, doe ik dan de update en start weer handmatig. Dat lijkt altijd wel goed te werken.
User avatar
stefxx
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 647
Joined: September 2008
Location: Netherlands


Return to Homeseer Plugwise Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest