Page 1 of 1

Foutmelding na update 3.0.2.0

PostPosted: Mon Jan 19, 2015 8:19 am
by Antoon
Na de update loopt mijn hele log vol met foutmeldingen.
Enig idee wat dit is?

Re: Foutmelding na update 3.0.2.0

PostPosted: Mon Jan 19, 2015 8:55 am
by RdP
Welke HS versie draai je....

Re: Foutmelding na update 3.0.2.0

PostPosted: Mon Jan 19, 2015 9:13 am
by Antoon
3.0.2.0

Re: Foutmelding na update 3.0.2.0

PostPosted: Mon Jan 19, 2015 9:14 am
by Antoon
Sorry bedoel .149

Re: Foutmelding na update 3.0.2.0

PostPosted: Mon Jan 19, 2015 8:26 pm
by stefxx
Lijkt me geen plugin issue maar een HomeSeer issue. Het lijkt op een cleanup van de energy database die mislukt. Ik zou deze fout op het HomeSeer board plaatsen.

Ik verwacht dat met een "reset energy data" in de setup dit wel opgelost is, maar dan is je history weg. En wellicht komt het weer terug als de database weer volloopt...?

Re: Foutmelding na update 3.0.2.0

PostPosted: Mon Jan 19, 2015 10:49 pm
by Antoon
Ik was er inmiddels al achter dat het met reset energy data opgelost was, maar het kwam gelijk nadat ik de plugin geupdate had.
De update ging ook niet feilloos want de eerste keer mislukte het en gaf deze een melding dat ik de plugin met de hand uit moest zetten.
Daarna lukte het wel maar de cpu moest er behoorlijk aan trekken en je zag de handles en geheugen gelijk helemaal klimmen.

Re: Foutmelding na update 3.0.2.0

PostPosted: Tue Jan 20, 2015 8:09 am
by stefxx
Ja, dat zie ik wel vaker met plugin updates. Ook daar is de Plugwise plugin niet uniek in. Tegenwoordig stop ik altijd eerst de plugin die ik wil updaten, doe ik dan de update en start weer handmatig. Dat lijkt altijd wel goed te werken.