sense HS2

Forum over de plugwise plugin van Rene Klootwijk, nu in handen van Rien du Pre (DUTCH forum)

Moderators: RdP, Rene

sense HS2

Postby Harry » Tue Feb 10, 2015 2:06 pm

Ik probeer op de sense temperatuur te schakelen, echter ik zag dat de value alleen hele graden heeft.
is er een mogelijkheid om op decimalen te schakelen?
in de string wordt de temperatuur wel met 1 decimaal weer gegeven.
ik heb al geprobeerd de string op te delen en de temp waarde te isoleren, maar heb te weinig ervaring hiermee. :(
zijn er nog meer optie's ?

Ik draai nog wel op de HS2 versie,..
User avatar
Harry
Member
Member
 
Posts: 314
Joined: April 2006
Location: Drachten

Re: sense HS2

Postby RdP » Tue Feb 10, 2015 2:34 pm

Hi Harry,

Op het moment ben ik druk met HS3 plugin(s), dus ik zal hier op een later moment naar kijken.He mag me gerust een herinnering sturen als het te lang duurt :-)
Rien
User avatar
RdP
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 979
Joined: May 2006
Location: Netherlands

Re: sense HS2

Postby Harry » Sun Mar 15, 2015 11:14 am

Hallo Rein

heb je al tijd gehad om dit puntje te bekijken, ik snap dat je druk doende bent met de nieuwere versies.
kan ik zelf ook iets proberen om de value in 1 decimal te krijgen, of wordt dit geheel in de plugin zelf geregeld.

ps mischien ook wel een puntje wat in de nieuwere versies een toegevoegde waarde heeft, dit zou gebruik van de sens een stuk waardevoller maken.
User avatar
Harry
Member
Member
 
Posts: 314
Joined: April 2006
Location: Drachten

Re: sense HS2

Postby RdP » Sun Mar 15, 2015 11:30 am

Bedoel je in de aparte devices voor temperatuur en humidity of in het basis device ?
Rien
User avatar
RdP
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 979
Joined: May 2006
Location: Netherlands

Re: sense HS2

Postby Harry » Sun Mar 15, 2015 11:54 am

in de aparte devices.
Image

de temp word als bv 18.3 Celcius gedisplayed in de string
in de value geeft deze 18 als dit bv 183 zou zijn zou dit goed werkbaar zijn bij gebruik in scripts die gebruik maken van deze waarde
User avatar
Harry
Member
Member
 
Posts: 314
Joined: April 2006
Location: Drachten

Re: sense HS2

Postby RdP » Sun Mar 15, 2015 11:59 am

Hi,

Probeer deze versie eens --> https://dl.dropboxusercontent.com/u/339 ... UGWISE.dll

Even HS2 stoppen, DLL over de oude kopiëren en HS2 weer starten en wachten tot de eerste poll.

Groet,
Rien
Rien
User avatar
RdP
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 979
Joined: May 2006
Location: Netherlands

Re: sense HS2

Postby RdP » Sun Mar 15, 2015 12:01 pm

Oh ja, de value zou dan bijvoorbeeld 183 worden !!! HS support geen decimalen in een device value. Maar ik denk dat je daar dan wel meer verder kan....

Pfff... En ik heb zelf niet getest, want heb HS2 net 'uitgezet'
Rien
User avatar
RdP
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 979
Joined: May 2006
Location: Netherlands

Re: sense HS2

Postby Harry » Sun Mar 15, 2015 12:16 pm

zodra ik thuis kom test ik het , ben nu nog op m'n werk.
maar wel een heeeeel snelle respons

New postby RdP » 15 Mar 2015 13:01 ??
mijn klok staat nog maar op 12:15 ,..... ;-)
User avatar
Harry
Member
Member
 
Posts: 314
Joined: April 2006
Location: Drachten

Re: sense HS2

Postby Harry » Sun Mar 15, 2015 11:55 pm

:) Het werkt helemaal perfect, erg blij met deze aanpassing, :D
User avatar
Harry
Member
Member
 
Posts: 314
Joined: April 2006
Location: Drachten


Return to Homeseer Plugwise Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron