PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Forum over de plugwise plugin van Rene Klootwijk, nu in handen van Rien du Pre (DUTCH forum)

Moderators: RdP, Rene

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby PuNiSHeR » Thu May 16, 2013 7:49 am

hello,

Dank u voor uw antwoord, maar mijn probleem is opgelost door het verwijderen van de plugin, alsmede apparaten en opnieuw installeren.

Anders is er een zeer vervelende bug. Wanneer een beslissing moet de consumptie van 0, in de DeviceValue, het houdt de laatste waarde wanneer de string weergeeft 0.

Bijvoorbeeld, ik kijk het einde van het programma van mijn wasmachine, goed, zelfs uit, het blijft rapporteren aan mij dat het programma is beëindigd omdat de DeviceValue, is er altijd het laatste drankje.

Als het mogelijk was om deze bug op te lossen, zal het geweldig.

Dank u bij voorbaat.
PuNiSHeR
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 8
Joined: July 2012
Location: Belgium

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby RdP » Thu May 16, 2013 9:21 am

PuNiSHeR wrote:hello,

Dank u voor uw antwoord, maar mijn probleem is opgelost door het verwijderen van de plugin, alsmede apparaten en opnieuw installeren.

Anders is er een zeer vervelende bug. Wanneer een beslissing moet de consumptie van 0, in de DeviceValue, het houdt de laatste waarde wanneer de string weergeeft 0.

Bijvoorbeeld, ik kijk het einde van het programma van mijn wasmachine, goed, zelfs uit, het blijft rapporteren aan mij dat het programma is beëindigd omdat de DeviceValue, is er altijd het laatste drankje.

Als het mogelijk was om deze bug op te lossen, zal het geweldig.

Dank u bij voorbaat.


Solved in versie 2.1.....

Ik ben nu deze release aan het testen en komt binnenkort beschikbaar......
Gr,
Rien
Rien
User avatar
RdP
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 979
Joined: May 2006
Location: Netherlands

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby PuNiSHeR » Fri May 17, 2013 12:30 pm

Ok, prima.

dank u
PuNiSHeR
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 8
Joined: July 2012
Location: Belgium

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby JoopK » Wed May 29, 2013 10:56 pm

Most icons do indeed come in due time. But the locked.gif and power.gif I had to manually copy to the immages directory to have them proerly displayed. These are now the only images in this directory? (Rest of them are in a sub folder).

For the rest a great update, I only had to update all events with the new devices (but that was clearly announced). But I had also to update the values in the events. I had to multiply them with 100 to have the same effects.

Thanks for your efforts!
Should I update to source 2.23 inrelation to this update?
JoopK
Member
Member
 
Posts: 58
Joined: May 2013

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby Jeroen Bartels » Sun Jun 02, 2013 6:48 am

Hello Rien,

Did you already install your smile? And if you want to borrow a stretch to develop the plugin let me kmow.

Jeroen
**Jeroen**
User avatar
Jeroen Bartels
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 626
Joined: July 2008
Location: Netherlands

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby Harry » Sun Jun 02, 2013 11:30 am

if you want to borrow a stretch to develop the plugin let me now.


yep same here if you need a stretch, i have here one i am not using yet.
User avatar
Harry
Member
Member
 
Posts: 314
Joined: April 2006
Location: Drachten

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby Harry » Tue Jun 04, 2013 11:06 pm

after the update i lost my total counter , the checkbox is checked in the config.
are ther more who have this problem?
User avatar
Harry
Member
Member
 
Posts: 314
Joined: April 2006
Location: Drachten

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby RdP » Wed Jun 05, 2013 6:38 am

Harry wrote:after the update i lost my total counter , the checkbox is checked in the config.
are ther more who have this problem?


I will check this out, later today...
Rien
User avatar
RdP
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 979
Joined: May 2006
Location: Netherlands

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby Zefram » Wed Jun 05, 2013 4:52 pm

Hoi,
Bij deze wil ik RdP bedanken voor deze nieuwe versie van de Plug in.
Vooral de plaatjes en virtual devices zijn een aanwinst.
Ook ik heb last van de value naar 0 bug en "collect the total usage" wordt niet aangemaakt.
Verder zou het prettig zijn als de PlugWise Graphs (verbruik/maand) geen maand indicatie zouden hebben.
Ik moet nu in HSTouch iedere maand de verwijzingen aanpassen naar de nieuwe maand.


Groet Robert
Zefram
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 17
Joined: September 2012

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby JoopK » Fri Jun 07, 2013 10:27 pm

De meeste van mijn devices hoef ik niet standaard te zien, dus daar zet ik de hide optie aan bij opties van het device. Maar geregeld wordt deze setting weer overschreven?
JoopK
Member
Member
 
Posts: 58
Joined: May 2013

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby vanisher » Sat Jun 08, 2013 8:53 pm

Is er al een HS3 versie :-)

Toch een beetje serieus, ben even wat devices in HS3 aan het mikken om te kijken hoe dat werkt.
-------------------------------------------------------------------
A Domotica starter, currently running: Plugwise, Z-Wave, Jeenods, Homeseer / DomotiGa
vanisher
Member
Member
 
Posts: 293
Joined: June 2011

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby blb » Tue Jun 11, 2013 12:43 am

Rien,

ik heb me ook aan de nieuwe versie gewaagd, maar nog zonder veel succes. Ik blijf maar krijgen:

Plugwise ERROR: Cannot parse XML file: De objectverwijzing is niet op een exemplaar van een object ingesteld.
Plugwise DEBUG2: GetPlugwiseIcon: Icon '/pwimg/32/charger_on.png' already cached
Plugwise DEBUG3: PollPlugwiseServer: XML version=, Source version= 2.23(20130501.9)
Plugwise DEBUG1: PollPlugwiseServer: Parsing statistics.xml
Plugwise DEBUG3: PollPlugwiseServer: Query=http://localhost:8082/statistics.xml
Plugwise DEBUG1: PollPlugwiseServer: Set credentials for Source Server request.

De devices worden niet aangemaakt.

Wat te doen?

update 20130620: opgelost, eigen fout, had niet alle bestanden in de juiste directory gezet......

Bernard
Last edited by blb on Thu Jun 20, 2013 11:34 am, edited 1 time in total.
Bernard
blb
Member
Member
 
Posts: 140
Joined: November 2010

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby Ruud » Tue Jun 11, 2013 6:24 am

Rien ik heb wat gemist denk ik , wat is de laatste versie ?
Zit zelf nog op jou eerste versie en die werkt goed:-)
Ruud (rualblas)
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 840
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby RdP » Thu Jun 13, 2013 8:38 pm

Hi,

Zit op het moment in het buitenland(las Vegas) voor mijn werk, vandaar deze late reactie. Zodra ik thuis ben zal ik naar de vragen en issues kijken.

Gr,
Rien
Rien
User avatar
RdP
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 979
Joined: May 2006
Location: Netherlands

Re: PlugWise Plug-in 2.0 beschikbaar

Postby RdP » Sun Jun 16, 2013 7:03 pm

Ruud wrote:Rien ik heb wat gemist denk ik , wat is de laatste versie ?
Zit zelf nog op jou eerste versie en die werkt goed:-)


Laatste versie is 2.0, zie eerste pagina van deze thread voor meer info en downloads...

/Rien
Rien
User avatar
RdP
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 979
Joined: May 2006
Location: Netherlands

PreviousNext

Return to Homeseer Plugwise Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest