geen devices

Forum over de plugwise plugin van Rene Klootwijk, nu in handen van Rien du Pre (DUTCH forum)

Moderators: Rene, RdP

geen devices

Postby Edwin » Thu Oct 03, 2013 5:29 pm

heb vandaag versie 2.1 over versie 1.x gezet zoals beschreven maar er worden geen devices gecreëerd.
iemand een idee waar dit door komt?dit vind ik in mijn log, ERROR: PollPlugwiseServer: Cannot query http://localhost:7778/statistics.xml: Unexpected end of file has occurred. The following elements are not closed: isproducer, appliance, items. Line 32, position 63.
alvast bedankt
gr. edwin
Edwin
Member
Member
 
Posts: 447
Joined: October 2007
Location: Netherlands

Re: geen devices

Postby RdP » Thu Oct 03, 2013 7:18 pm

Heb je ook de nieuwe statistics.xml naar de plugwise directory gekopieerd, zoals in de handleiding staat?
Rien
User avatar
RdP
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 979
Joined: May 2006
Location: Netherlands

Re: geen devices

Postby Edwin » Thu Oct 03, 2013 10:42 pm

Ga ik morgen even nakijken, bedankt
Edwin
Member
Member
 
Posts: 447
Joined: October 2007
Location: Netherlands

Re: geen devices

Postby Edwin » Fri Oct 04, 2013 5:47 am

Hij staat in de plugwise folder in de www folder.
Homeseer een paar keer opnieuw opgestart maar dit hielp helaas niet.

Edwin
Edwin
Member
Member
 
Posts: 447
Joined: October 2007
Location: Netherlands

Re: geen devices

Postby RdP » Fri Oct 04, 2013 6:18 am

Ok...
Stuur me dan maar even de output van de statistics.xml en zet het debug level op 3 en stuur dan ook de homeseer log file vanaf de start van homeseer t/m de eerste plugwise poll poging.

Mijn email adres staat in de documentatie....

Gr,
Rien
Rien
User avatar
RdP
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 979
Joined: May 2006
Location: Netherlands


Return to Homeseer Plugwise Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest