Probleem na vervangen 7050 door 7270

Alles m.b.t. de Fritzbox plugin van Robert Hekkers overgenomen door Rien du Pre(DUTCH forum)

Moderator: RdP

Probleem na vervangen 7050 door 7270

Postby RdP » Wed Mar 02, 2011 9:00 pm

Hi,

Ik heb mijn Fritzbox vervangen door een 7270(was een 7050). Nu reageert de plugin niet meer op inkomende en uitgaande gespreken. Hij ziet dat het nu een 7270 is met de gedetecteerde firmware, maar dat is alles. Ook blijft het oude telefoonboek staan en als ik een reload callLog doe gebeurd er niets. Ik de HS log komen geen fouten, ook niet met debug aan
Enig idee hoe ik dit kan oplossen?

Gr,
Rien
Rien
User avatar
RdP
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 989
Joined: May 2006
Location: Netherlands

Re: Probleem na vervangen 7050 door 7270

Postby Digit » Wed Mar 02, 2011 9:26 pm

Het #96*5* truukje al gedaan?

Open ook eens een telnet sessie naar poort 1012 en ga eens bellen. Zie je wat binnenkomen?

Het phonebook wordt pas gewist als er >0 entries in het Fritz phonebook worden gevonden.
Misschien verklaart dat ook e.e.a.
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Re: Probleem na vervangen 7050 door 7270

Postby RdP » Thu Mar 03, 2011 4:44 pm

Hi Robert,

Ja dat was het, helemaal niet meer bij nagedacht...

Thx,
Rien
Rien
User avatar
RdP
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 989
Joined: May 2006
Location: Netherlands


Return to Homeseer Fritz!box Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest