FritzBox plugin HS3 Compatibility

Alles m.b.t. de Fritzbox plugin van Robert Hekkers overgenomen door Rien du Pre(DUTCH forum)

Moderator: RdP

FritzBox plugin HS3 Compatibility

Postby bartbakels » Thu Nov 28, 2013 10:07 am

Hi Digit,

What are your plans regarding migrating this great plugin to HS3, I took the plunge to migrate to HS3, but for now im running HS2 next to HS3 to mirror devices. It would be great if your plugin would also be available in HS3 ;)

If u need any help regarding testing please contact me.


Bart
Software: HS3, HStouch, Plugwise , BLBackup, BLLatestImage, Zwave, JowiHUE, PHlocation, Netcam, Harmony Plugin, ThinkingCleaner, HSPhone, Eneco Toon Script, Pushover, Visonic Powermax LV Interface

(ON ESXI )on NUC
bartbakels
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 515
Joined: May 2011

Re: FritzBox plugin HS3 Compatibility

Postby Akatar » Thu Nov 28, 2013 10:31 am

Akatar
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1106
Joined: November 2007
Location: the netherlands


Return to Homeseer Fritz!box Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron