IPPower 9212 Delux script

Forum over de Homeseer IPPower plugin van Rene Klootwijk (DUTCH forum)

Moderator: Rene

IPPower 9212 Delux script

Postby Bastiaan » Fri Mar 20, 2009 12:53 pm

Rene, nee gewoon alle inputs en outputs opnieuw gevult met de juiste tekens en het loopt weer.
Bijzonder allemaal......

Ik zag in de webinterface een timefunctie, aangezien Enver en ik het allebei gebruiken om een pulsje te geven aan een remote zou dat wel een handige functie zijn. Is er iets te maken of te combineren dat er 1 commando gegeven wordt en er dan een 1 sec aan en daarna weer uit wordt geschakeld. Nadeel van de oplossing die we nu hebben (1x aan en weer uit via delayed event) is dat mocht er iets het "uit' signaal storen dan blijft de afstand bediening ingedrukt todat de batterijen op zijn.
Een lokale puls is dan iets veiliger volgens mij.
Bastiaan
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1248
Joined: May 2008
Location: Netherlands

IPPower 9212 Delux script

Postby TANE » Fri Mar 20, 2009 1:34 pm

Devices zijn hier aangemaakt maar ik zie ze niet in overzicht..
even kijken of HS restart helpt
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

IPPower 9212 Delux script

Postby Rene » Fri Mar 20, 2009 2:10 pm

@zebrafilm: Ik heb nu ook errors: ERROR: Cannot query http://192.168.5.7:80/info.xml: De onderliggende verbinding is gesloten: Bij ontvangst is een onverwachte fout opgetreden.

Maar als ik de pagina opvraag direct vanuit de browser krijg ik ook een error. Het lijkt dus aan de IPPower te liggen. Even later werkt alles weer.

Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

IPPower 9212 Delux script

Postby TANE » Fri Mar 20, 2009 2:14 pm

Rene
Moet ik de volgende devices zelf aanmaken?

20-3-2009 13:29:40 Database Saving Device P58
20-3-2009 13:29:40 Database Saving Device P57
20-3-2009 13:29:40 Database Saving Device P56
20-3-2009 13:29:40 Database Saving Device P55
20-3-2009 13:29:40 Database Saving Device P54
20-3-2009 13:29:40 Database Saving Device P53
20-3-2009 13:29:40 Database Saving Device P52
20-3-2009 13:29:40 Database Saving Device P51
20-3-2009 13:29:39 Database Saving Device P68
20-3-2009 13:29:39 Database Saving Device P67
20-3-2009 13:29:39 Database Saving Device P66
20-3-2009 13:29:39 Database Saving Device P65
20-3-2009 13:29:39 Database Saving Device P64
20-3-2009 13:29:39 Database Saving Device P63
20-3-2009 13:29:39 Database Saving Device P62
20-3-2009 13:29:39 Database Saving Device P61
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

IPPower 9212 Delux script

Postby Rene » Fri Mar 20, 2009 2:14 pm

Ik heb de IPPower nu regelmatig over de rooie. Krijg errors als ik status opvraag, ook in de browser, en schakelen lukt niet meer ook niet via bijgeleverde tools. Lijkt erop dat de firmware buggy is.

Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

IPPower 9212 Delux script

Postby Rene » Fri Mar 20, 2009 2:19 pm

@Chak: Nee, die devices worden automatisch aangemaakt. Deze melding duidt er ook op dat ze zijn aangemaakt, maar vreemd dat je ze niet ziet. Heb je geen filter aanstaan?

Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

IPPower 9212 Delux script

Postby TANE » Fri Mar 20, 2009 2:26 pm

Rene,
Ze zijn helaas niet zichtbaar...ook niet met Devicematrix.
Herstart van plugin had geen effect..
even HS herstart afwachten.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

IPPower 9212 Delux script

Postby Rene » Fri Mar 20, 2009 2:29 pm

Heb je debug aan staan? Zo ja, wat staat er in je logs? Zo nee, kan je deze eens aanzetten?

Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

IPPower 9212 Delux script

Postby TANE » Fri Mar 20, 2009 2:31 pm

nog geen P device


0-3-2009 14:31:06 IPPower DEBUG: Input mask: 11110000
20-3-2009 14:31:06 IPPower DEBUG: Output mask: 00000000
20-3-2009 14:31:06 IPPower DEBUG: IPPower firmware version: V1.12 2008/09/04
20-3-2009 14:31:06 IPPower DEBUG: Parsing info.xml
20-3-2009 14:31:06 IPPower DEBUG: Query: http://192.168.1.212:80/info.xml
20-3-2009 14:31:06 IPPower DEBUG: Set credentials for IPPower request.
20-3-2009 14:31:06 IPPower DEBUG: Entering GetStatus...
20-3-2009 14:31:04 iTunes Loaded 9500 tracks...
20-3-2009 14:31:00 IPPower DEBUG: HSEvent: Config change TYPE=0, ID=0, Ref= 0, Cmd=0
20-3-2009 14:31:00 IPPower DEBUG: HSEvent: Entered function
20-3-2009 14:31:00 IPPower DEBUG: HSEvent: No device reference is available.
20-3-2009 14:31:00 IPPower DEBUG: HSEvent: Config change TYPE=1, ID=0, Ref= 0, Cmd=0
20-3-2009 14:31:00 IPPower DEBUG: HSEvent: Entered function
20-3-2009 14:30:53 iTunes Loaded 9000 tracks...
20-3-2009 14:30:48 IPPower DEBUG: Plugin Config: Saved loglevel configuration to database
20-3-2009 14:30:48 IPPower DEBUG: Plugin Config: Set loglevel to 3
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

IPPower 9212 Delux script

Postby Rene » Fri Mar 20, 2009 2:37 pm

Kan je de plugin eens stoppen en weer starten en dan kijken wat er in de log komt te staan bij het initialiseren van de plugin?

Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

IPPower 9212 Delux script

Postby TANE » Fri Mar 20, 2009 2:42 pm

Rene,
Ik zie ze nu..:)
na herstart van HS en de plugin.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

IPPower 9212 Delux script

Postby Rene » Fri Mar 20, 2009 2:45 pm

Heel vreemd

Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

IPPower 9212 Delux script

Postby TANE » Fri Mar 20, 2009 2:48 pm

Zelfde probleem had ik van de week ook met de FritzBox plugin...

Tijdens herstart van HS ging wat mis...was ook tegelijk met een update van Itunes plugin bezig..HS moet dan worden afgesloten om door te kunnen gaan.
HS komt dan met de melding dat HS nog geen 5 min. draait.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

IPPower 9212 Delux script

Postby Rene » Fri Mar 20, 2009 3:04 pm

Die melding krijg ik ook regelmatig op het systeem waarop ik plugin ontwikkel omdat ik daar regelmatig HS opnieuw start, maar dat heeft er nooit toegeleid dat een plugin niet goed werkte of dat devices niet zichtbaar waren.

Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

IPPower 9212 Delux script

Postby TANE » Fri Mar 20, 2009 3:12 pm

Ik ben blij dat het nu werkt..:)

Optie waar Bastiaan over heeft is inderdaad iets wat ik ook graag zou willen hebben.
In de HTML interface is ook een vergelijkbare optie ingebouwd wat timer heet.
helaas gaat deze info na 1 keer verloren schakelen.


Wat er nu beschikbaar is is 10 keer beter dan de script die ik had.

Thanks
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

PreviousNext

Return to Homeseer IPPower Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest