Firmware

Forum over de Homeseer IPPower plugin van Rene Klootwijk (DUTCH forum)

Moderator: Rene

Firmware

Postby Fantic » Thu Apr 16, 2009 8:19 pm

heb je nog ergens een ie6 op een systeempje staan? Probeer het daar dan eens mee.

Regards, Maarten.
Never let a computer know you're in a hurry.
User avatar
Fantic
Member
Member
 
Posts: 201
Joined: February 2009
Location: Loenen, UT, Netherlands

Firmware

Postby Bastiaan » Fri Apr 17, 2009 11:16 am

Enfin, het moest zo zijn. :-) Ik had al IE7 en IE8 geprobeerd + Firefox en Safari 3+4 op zowel Windows als OSX. Blijkt Maarten gelijk te hebben en loopt de hele update als een zonnetje onder IE6.
Even aanklikken en 2 minuten later alles klaar........
Fijn en allemaal bedankt voor de suggesties en hulp. Het helpt als je zit te modderen en hopelijk bespaart het de volgende Domoticaan met IPpower update problemen weer hoofdpijn.
Bastiaan
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1248
Joined: May 2008
Location: Netherlands

Firmware

Postby Edwin2008 » Fri Apr 17, 2009 12:03 pm

Wellicht was het met firefox 2 dan ook gelukt. IE6 begint toch wel tamelijk uitstervend te worden.
Edwin2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 713
Joined: November 2008
Location: Netherlands

Firmware

Postby Lennart » Fri Apr 17, 2009 1:25 pm

Misschien dat de IPPower met een nieuwere firmware niet meer afhankelijk is van IE6 als de firmware update misgaat ;-)))

Lennart
Lennart
Member
Member
 
Posts: 497
Joined: July 2006
Location: Netherlands

Previous

Return to Homeseer IPPower Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest