2e IPpower ondersteuning

Forum over de Homeseer IPPower plugin van Rene Klootwijk (DUTCH forum)

Moderator: Rene

2e IPpower ondersteuning

Postby Reemster » Sun Oct 04, 2009 8:04 pm

Zit er trouwens nog een plug-in in de pijplijn die een 2e IPpower ondersteund?

Mijn IPpower plug-in staat nu op standaard 30sec monitoren. Ik begrijp als ik dit op 1 sec zet, dat er dan veel traffic op het netwerk komt, enz.. Hebben mensen ervaring om de IPpower aan een aparte netwerkkaart aan te sluiten, zodat je alleen traffic hebt naar die ene netwerkkaart?

En is het echt niet mogelijk om de IPpower uit te laten lezen door Homeseer via een seriale kabel? Want de aansluiting zit er, toch?
Reemster
Member
Member
 
Posts: 193
Joined: February 2009
Location: Netherlands

2e IPpower ondersteuning

Postby Rene » Sun Oct 04, 2009 9:51 pm

De IPPower plugin ondersteunt tot 4 IPPowers! En je hoeft de IPPower niet te pollen als je SNMP activeert. Uitlezen van IPPower via RS232 gaat niet omdat de RS232 poort alleen wordt gebruikt als console en je hiermee de status van de poorten niet op kan vragen.

Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

2e IPpower ondersteuning

Postby Reemster » Tue Oct 06, 2009 4:19 pm

rklootwijk,

Ja! doh :P nu zie ik het pas, damn stom dat ik dit niet gewoon eerder gezien heb.. (ik had ooit ergens gelezen dat dit nog niet mogelijk was, waarschijnlijk een oude post)

bedankt voor je reply
Reemster
Member
Member
 
Posts: 193
Joined: February 2009
Location: Netherlands

2e IPpower ondersteuning

Postby Reemster » Tue Oct 13, 2009 12:17 am

Wilde hier geen hele nieuw topic aan wijden... Maar heeft iemand deze foutmelding ook wel is met 't IPpower plugin?

10/13/2009 1:14:52 AM - IPPower - ERROR: Cannot query http://192.168.1.1:80/info.xml: Invalid character in the given encoding. Line 8, position 10.
Reemster
Member
Member
 
Posts: 193
Joined: February 2009
Location: Netherlands

2e IPpower ondersteuning

Postby Rene » Tue Oct 13, 2009 8:53 am

Dit heb ik in het verleden wel gehad. De reden toen was dat ik de IPPower redelijk aan het stressen was en dat bugs in de firmware er voor zorgde dat de XML verminkt werd. Maar sinds ik de IPPower 'in productie' gebruik en er niet meer mee aan het spelen ben, heb ik deze melding niet meer gezien.

Rene.

P.S. Overigens bestaat er een topic waarin je (vermeende) bugs in de IPPower Plugin kan posten (topic.asp?TOPIC_ID=2569)
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands


Return to Homeseer IPPower Plugin Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest