Image URL Axis M1011-W

Alles m.b.t. HSTtouch (DUTCH forum)

Moderators: TANE, Ruud

Image URL Axis M1011-W

Postby Meden199 » Thu Jun 08, 2017 1:38 pm

Ik heb een Axis M1011-W waarvan ik de live stream niet werkend krijg in HStouch.
BlueIris is geen enkel probleem, maar de juiste URL voor in HStocuh ben ik nog niet tegengekomen.

Ik heb een username en Password op de camera zitten, en daar lijkt het probleem ook te zitten.
Volgens Ispy moet het lukken met IP-adres/axis-cgi/mjpg/video.cgi?camera=1&resolution=[WIDTH]x[HEIGHT] of via http://user:passwrd@IP-adress/axis-cgi/mjpg/video.cgi

De laatste werkt in firefox, chrome en opera correct, maar in Internet Explorer krijg ik een melding dat het adrs niet kan worden gevonden.
In HStocuh krijg ik dan het witte vlak met rode kuis erdoor.

Mijn vraag is of iemand de juiste stream URL voor mij hheft.
Meden199
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 11
Joined: March 2013

Re: Image URL Axis M1011-W

Postby Bastiaan » Fri Jun 09, 2017 8:36 am

als je ook Blue Iris draait is het soms makkelijker daar de stream en plaatjes vandaan te halen. Er is ook een aardige plug-in voor.
Bastiaan
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1244
Joined: May 2008
Location: Netherlands

Re: Image URL Axis M1011-W

Postby Meden199 » Fri Jun 09, 2017 8:44 am

Plugin heb ik reeds in mijn bezit.

Ik wil graag "live beeld" op mijn Ipad in HStouch.
Met mijn Foscam heb ik de stream url in "Image url" staan en heb zo live beeld.

Ik heb echter (nog) geen idee hoe ik de stream van BlueIris in HStouch krijg.
Meden199
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 11
Joined: March 2013

Re: Image URL Axis M1011-W

Postby Bastiaan » Fri Jun 09, 2017 9:06 am

http://adresBIserver:poort/image/naam-van-de-camera

bv http://192.168.1.3:89/image/Garden.jpg
Je kunt dan de refresh niet te hoog instellen waardoor het ook werkt op trage schermen.
Bastiaan
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1244
Joined: May 2008
Location: Netherlands

Re: Image URL Axis M1011-W

Postby Meden199 » Wed Jun 14, 2017 9:58 am

URL werkt in de browser nadat ik de inlog gegevens heb ingevuld.

In HStocuh krijg ik geen beeld, waarschijnlijk omdat de authenticatie aan staat.
Ik heb de authenticatie op NON-lan only gezet, maar helaas zonder resultaat.

Ik heb al http://user:passwrd@Ipadress:port/camera-name geprobeerd, maar ook zonder resultaat.

Nu heb ik op een ander forum gelezen dat je dan de gehele authenticatie moet uitzetten, maar dan kan de hele wereld mijn camera's bekijken wat niet de bedoeling is.

Is er een mogelijkheid om dit te omzeilen?
Meden199
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 11
Joined: March 2013


Return to Homeseer HStouch Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest