Fibaro userinterface

Alles m.b.t. HSTtouch (DUTCH forum)

Moderators: TANE, Ruud

Fibaro userinterface

Postby labtec » Mon Feb 02, 2015 7:10 pm

Als ik de userinterface van Fibaro zie dan denk ik weleens hier kan HStouch toch echt wat van leren :-)

De designs van Fibaro zien er erg fraai uit en vormen één geheel, om een soortgelijk design in HStouch te maken
moet je er aanzienlijk veel tijd in gaan stoppen. Het zou toch zeer welkom zijn als er vanuit HStouch ook een
basis bibliotheek zou zijn waarmee je soortgelijke designs zou kunnen maken.

Hoe zien jullie dit?

Greetz
labtec
Member
Member
 
Posts: 243
Joined: October 2010

Re: Fibaro userinterface

Postby Akatar » Mon Feb 02, 2015 7:32 pm

dat klopt, maar in hstouch kan je wel alles zelf maken/aanpassen

voor zover ik weet bij fibaro niet.
zij bepalen wat je ziet en hoe het eruit ziet
Akatar
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1080
Joined: November 2007
Location: the netherlands

Re: Fibaro userinterface

Postby labtec » Mon Feb 02, 2015 8:31 pm

Dat is inderdaad zo, met HStouch heb je de volledige vrijheid, maar toch om een design te maken die een beetje
in de buurt komt van de Fibaro looks ben je wel even bezig.

Het zou mooi zijn als de libraries van HStouch wat meer/mooiere backgrounds en icons zou bevatten, het zelf
zoeken naar een icons/backgrounds op internet die qua design op elkaar zijn afgestemd is niet eenvoudig, uiteraard
kan je gaan knutselen met diverse plaatjes/foto's maar om het tot één geheel te maken blijft een uitdaging.
labtec
Member
Member
 
Posts: 243
Joined: October 2010

Re: Fibaro userinterface

Postby raymonvdm » Wed Feb 04, 2015 7:47 pm

Ik ben zelf gewoon begonnen met een plattegrond gemaakt in floorplanneren daarna ben ik maar gaan rommelen tot het werkt :-)

Ik heb wel eens een paar topics gezien ter inspiratie

http://board.homeseer.com/showthread.php?t=131697
http://www.domoticaworld.com/projects/touchscreen/

Of je gaat net een stapje verder en dan heb je geen HStouch nodig :D

http://67.217.100.102/showthread.php?t=172307
Running HS3PRO on PC with Z-Wave / OpenTherm / Plugwise / RFXcom / MQTT / XAP400 / Logitech Media Server and Squeezelite on PI`s
raymonvdm
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1153
Joined: December 2011


Return to Homeseer HStouch Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest