problemen hstouch

Alles m.b.t. HSTtouch (DUTCH forum)

Moderators: TANE, Ruud

problemen hstouch

Postby Edwin » Sat Apr 18, 2015 5:34 am

ik heb sinds kort het probleem dat hstouch het niet meer doet, als ik op de iphone het programma start
dan staat er connectin en dan getting data dit duurt een paar seconden en dan valt hij uit.
in de serverlog geeft hij aan dat de hstouch client is connected en na een aantal seconden client dropped connection and the client has raised linedisconnected.
ik kan gewoon via de iphone de hs server bereiken
Dit gaat zowel extern als lokaal zo.
iemand een idee hoe dit kan?

groeten
edwin
Edwin
Member
Member
 
Posts: 447
Joined: October 2007
Location: Netherlands

Re: problemen hstouch

Postby Jeroen Bartels » Sat Apr 18, 2015 6:16 pm

HS2 of HS3?
Heb je al geeprobeerd opnieuw te deployen vanuit de designer.
**Jeroen**
User avatar
Jeroen Bartels
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 627
Joined: July 2008
Location: Netherlands

Re: problemen hstouch

Postby Edwin » Sun Apr 19, 2015 4:08 am

Deployen gaat niet omdat hij te kort verbinding maakt. :-(
Edwin
Member
Member
 
Posts: 447
Joined: October 2007
Location: Netherlands

Re: problemen hstouch

Postby r_255 » Sun Apr 19, 2015 7:26 am

Dingen waar je nog naar zou kunnen kijken.

- Zijn alle versies in lijn met elkaar HSTplugin, HSTserver en HSTclient
- Wat roept je homeseer log ?
- HST app op je iphone wissen en weer opnieuw installeren
r_255
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 621
Joined: June 2008
Location: Netherlands

Re: problemen hstouch

Postby Edwin » Sun Apr 19, 2015 1:44 pm

Na een paar keer opnieuw opstarten van homeseer doet hij het weer :-)
Blij mee natuurlijk maar het blijft raar
Edwin
Member
Member
 
Posts: 447
Joined: October 2007
Location: Netherlands

Re: problemen hstouch

Postby raymonvdm » Tue Apr 21, 2015 11:54 am

Ik heb dit probleem ook gehad bij een migratie van HS2 naar HS3. Ik heb een Kruidpad welke zonder problemen werkte met HS2 maar bij de omzetting naar HS3 ging hij gek doen. Ik heb met de omzetting het HS2 Project gepublished met HS3 Designer en daarna had allemaal rare problemen met disconnects.

Uiteindelijke ben ik vanaf nul begonnen in de HS3 Designer met publish naar een Ipad om te testen of dat stabiel bleef. Toen dat stabiel leek heb ik het nieuwe project gepusht naar de Kruidpad maar ook toen weer gekke disconnects. Uiteindelijk heb ik HSTouch verwijderd van de Kruidpad en opnieuw geinstalleerd en gepublished en sindsdien is het probleem opgelost. Door het opnieuw installeren heb ik overgens ook een andere versie van HStouch gekregen want het optie menu onderin de balk is verdwenen en daarom heb een knop in mijn project moeten maken om deze functie weer terug te krijgen. (PlayStore melde overigens al die tijd niks over updates)

Dus misschien de app verwijderen en weer opnieuw installeren mocht het problemen blijven geven.
Running HS3PRO on PC with Z-Wave / OpenTherm / Plugwise / RFXcom / MQTT / XAP400 / Logitech Media Server and Squeezelite on PI`s
raymonvdm
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1153
Joined: December 2011


Return to Homeseer HStouch Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest