HStouch screenshot-thread

Alles m.b.t. HSTtouch (DUTCH forum)

Moderators: TANE, Ruud

HStouch screenshot-thread

Postby TANE » Wed Dec 10, 2008 10:25 pm

Hier kan je de screenshots kwijt van je HSTouch
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

HStouch screenshot-thread

Postby TANE » Wed Dec 10, 2008 10:26 pm

Ik heb de juiste scherm indeling nog niet gevonden...dus nog een beetje aan het experimenteren.
Wat ik wel merk is dat een resolutie van 800x600 te laag is om veel informatie overzichtelijk weer te kunnen geven.
Te veel schermen is ook niet handig..je blijft zoeken.
Logische indeling is iets wat bij mij thuis goed werkt.

[img]uploaded/Chak/20081210222210_HSTouch.gif[/img]
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

HStouch screenshot-thread

Postby Jeroen Bartels » Wed Dec 10, 2008 10:48 pm

Hey Chak, looking good!. I received my 10,4 inch touchscreen from vega today. I really like th qualitative design and housing. 800x600 is ok for me. (value for money)
The homeseer helpdesk is helping me to get HS touch to work.
One question: I see you press one button to switch on a device and the same button to switch it off again. Does HS touch support that or did you make some special scripts.
This saves you a lot of space in the screen when you only need one button.
I CAN'T WAIT TO START MYSELF!!! as soon as it works..
User avatar
Jeroen Bartels
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 626
Joined: July 2008
Location: Netherlands

HStouch screenshot-thread

Postby TANE » Wed Dec 10, 2008 10:58 pm

JayBee (Dutch please)
Ik ben zelf ook zeer happy met Vega scherm die ik heb..10,4 was beter geweest..maar vond ik te dik..

Die optie wordt "Toggle" genoemd is een standaard optie van HSTouch.
Toggle optie gebruik ik zelf heel lang begon op de pronto.
Ed van Tenserver heeft deze toen op verzoek ingebouwd..later ook Jon00
Balk (Groen/Rood) die je onder aan ziet is ook een standaard optie van HStouch die ik op deze wijze een beetje misbruik. Bij dim modules zal de balk afhankelijk van percentage groen worden.
Balk zal later op de toets zelf komen..door een "Zorder" bug in HsTouch werkt die optie nog niet goed.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

HStouch screenshot-thread

Postby Noel » Wed Dec 10, 2008 11:13 pm

JayBee,

Waar heb jij dat Vega scherm gekocht, en heb je misschien een link naar een foto?
User avatar
Noel
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1887
Joined: February 2008
Location: Netherlands

HStouch screenshot-thread

Postby TANE » Wed Dec 10, 2008 11:23 pm

http://stores.ebay.nl/vegashop-n-e-t
Tip kijk ook naar de Asus Top
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

HStouch screenshot-thread

Postby Noel » Wed Dec 10, 2008 11:30 pm

De Asus Top is een leuk ding, maar wat te lomp voor mij.
Zo een touchscreen moet neem ik aan via een kabel naar de PC waar b.v. Homeseer op staat?
Waar gaat die kabel dan in op de PC kant?
User avatar
Noel
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1887
Joined: February 2008
Location: Netherlands

HStouch screenshot-thread

Postby TANE » Wed Dec 10, 2008 11:36 pm

Om het thread niet te vervuilen kan je beste een andere starten.
kunnen deze mogelijk ook verhuizen...het is gewoon VGA en USB
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

HStouch screenshot-thread

Postby Esteban » Thu Dec 11, 2008 1:37 am

Aah, kijk eens aan een screenshot thread, Goed gedaan Enver!
Je interface ziet er goed uit, de sunrise/sunset icoontjes links onder zijn een nice touch.

Zoveel mogelijk op een scherm is idd de makkelijkste bedieningsmethode (overzicht enz), echter ik heb gemerkt dat dat andere mensen (aka digibeten) nog wel eens af kan schrikken..."teveel knopjes" is intimiderend. Ze staan dan 5mins naar het scherm te staren en zien door de bomen het bos niet meer. Desalniettemin hangt het natuurlijk helemaal af van wie de end-user is.

Kom op jongens, post eens ook eens wat nieuwe screenshots van jullie meesterwerkjes!

Ciao,
Esteban
Esteban
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 677
Joined: January 2008
Location: Netherlands

HStouch screenshot-thread

Postby Francois » Thu Dec 11, 2008 8:44 am

Enver,

goed idee. Er loopt al een dergelijke thread op het Homeseer Board maar een NL variant is wat mij betreft zeker gewenst.

Hieronder een paar van mijn experimenten, het id duidelijk te zien dat er een gezamelijke bron van images is.....

Overigens, ik worstel ook nog steeds met de layout. Ik heb het al eens eerder aangegeven, tecnology is een, maar creativiteit is heel iets anders.

<b>Startscherm</b>
- Links naar andere menus
- Toggle switches voor de appliance modules
- Sliders voor de dimmers
- Buttuns voor scenes
- Active terugmelding
Image

<b>Voorbeeld van een RSS feed</b>
Image

Francois
________________________________________________________________________________________________________________________
Francois
Member
Member
 
Posts: 255
Joined: April 2008
Location: Netherlands

HStouch screenshot-thread

Postby TANE » Thu Dec 11, 2008 10:46 am

Francois,
Lekker duidelijk
Status balk ziet er goed uit...denk dat ik ook van kleur en lengte ga veranderen.

Mijn dim sliders heb ik in een popupscherm. Deze word actief na een klik op de dim toets.
ik heb het gemekt dat ik deze niet veel gebruik en maakt geheel gelijk zo vol.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

HStouch screenshot-thread

Postby Dickr43 » Thu Dec 11, 2008 1:53 pm

Chak en Francois, mooie schermen! Is goed om de voorbeelden te zien, dat geeft de mens weer moed om eraan te beginnen. Heb eerst een paar schermen voor m'n Touch HD gebouwd daar in nog geen touchscreen heb. Dat werkt nou zoals het hoort en wil nu zo langzaam aan gaan beginnen met een scherm voor aan de muur.

Dus dank voor het delen!
User avatar
Dickr43
Member
Member
 
Posts: 255
Joined: September 2008
Location: Netherlands

HStouch screenshot-thread

Postby TANE » Thu Dec 11, 2008 2:45 pm

Dick heb jij leuke voorbeelden voor je HTC HD?
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

HStouch screenshot-thread

Postby Dickr43 » Thu Dec 11, 2008 3:23 pm

Is met name functioneel. Heb nog niet zoveel schakelunits dus nog overzichtelijk. Zal proberen een screenshot van de plaatjes te maken en te uploaden.
User avatar
Dickr43
Member
Member
 
Posts: 255
Joined: September 2008
Location: Netherlands

HStouch screenshot-thread

Postby Jeroen Bartels » Thu Dec 11, 2008 9:11 pm

Hey Chak,
Jouw touchscreen is toch ook 800x600? Bouw jij je scherm in de designer dan op in 800x600 of 1024x768? Ik krijg jullie achtergrond namelijk niet goed in 800x600 omdat het plaatje 1024x768 is.
User avatar
Jeroen Bartels
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 626
Joined: July 2008
Location: Netherlands

Next

Return to Homeseer HStouch Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest