tomtom HD file info

Alles m.b.t. HSTtouch (DUTCH forum)

Moderators: TANE, Ruud

tomtom HD file info

Postby glabbeek » Thu Jan 28, 2010 10:58 pm

Ik ben door stom toeval er achter gekomen dat je de TOMTOM HD traffic info gadget van Google in je HStouch kan gebruiken.

Ik gebruik de volgende link:

download.tomtom.com/sweet/widgets/HDTra ... ;dbc=share


Als je AllowNavigation (heel toepasselijk) op True zet kun je alle info gebruiken!
Attachments
tomtom2.jpg
tomtom2.jpg (115.5 KiB) Viewed 11859 times
tomtom1.jpg
tomtom1.jpg (205.68 KiB) Viewed 11859 times
glabbeek
Member
Member
 
Posts: 93
Joined: February 2008
Location: Netherlands

Re: tomtom HD file info

Postby TANE » Thu Jan 28, 2010 11:03 pm

bedankt voor de tip.
Ziet er goed uit. Tomtom geeft veel beter info dan VID
Enver Tanriverdi | http://blog.tane.nl
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Re: tomtom HD file info

Postby Digit » Thu Jan 28, 2010 11:23 pm

Very nice tip!
I've changed my traffic info page right away, it's working great!
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Re: tomtom HD file info

Postby Digit » Fri Jan 29, 2010 12:49 am

Yep, this is really great, thanks a lot.
I tried the settings button on my touch screen, it's big enough to navigate to another map etc.
Thanks :-)

Capture29-1-2010-0.38.43.png
Capture29-1-2010-0.38.43.png (331.51 KiB) Viewed 11840 times
User avatar
Digit
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 3388
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Re: tomtom HD file info

Postby DJF3 » Fri Jan 29, 2010 12:00 pm

Dit werkt vast alleen op HT Touch devices running Windows XP?

:-(

DJ_owning_a_Windows_CE_touch_screen
User avatar
DJF3
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 892
Joined: July 2007

Re: tomtom HD file info

Postby Harry » Fri Jan 29, 2010 3:49 pm

wat voor element gebruik je hier voor ??,.....image box ??? :roll:
Last edited by Harry on Fri Jan 29, 2010 4:04 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Harry
Member
Member
 
Posts: 318
Joined: April 2006
Location: Drachten

Re: tomtom HD file info

Postby glabbeek » Fri Jan 29, 2010 4:04 pm

Nee, een text element.

Je kan de link eerst in je normale browser openen, dan de instellingen veranderen naar jouw regio, vervolgens refreshen en de link dan copy/pasten naar het Text element.
glabbeek
Member
Member
 
Posts: 93
Joined: February 2008
Location: Netherlands

Re: tomtom HD file info

Postby Harry » Fri Jan 29, 2010 6:27 pm

bedankt,...top werkt :D
User avatar
Harry
Member
Member
 
Posts: 318
Joined: April 2006
Location: Drachten

Re: tomtom HD file info

Postby Francois » Fri Jan 29, 2010 7:03 pm

Ben erg blij nou!
Francois
Francois
Member
Member
 
Posts: 255
Joined: April 2008
Location: Netherlands

Re: tomtom HD file info

Postby binkiem » Fri Aug 27, 2010 8:08 am

Heeft iemand dit al op een IPAD werkend gekregen. In de designer werkt het, maar ik zie alleen een wit scherm op de ipad?
binkiem
Member
Member
 
Posts: 135
Joined: January 2008
Location: Netherlands

Re: tomtom HD file info

Postby Bwired » Fri Aug 27, 2010 11:23 am

De site gebruikt waarschijnlijk Flash of Java?
http://www.bwired.nl Online Home, Domotica, Home Automation. Weblog. http://blog.bwired.nl
User avatar
Bwired
Administrator
Administrator
 
Posts: 5309
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Re: tomtom HD file info

Postby johnz » Fri Aug 27, 2010 5:58 pm

Bij mij werkt 'ie prima op de iPad, dus kennelijk geen flash. Geen bijzondere aanpassingen gedaan.

John
johnz
Member
Member
 
Posts: 144
Joined: May 2009
Location: Netherlands

Re: tomtom HD file info

Postby DJF3 » Sat Aug 28, 2010 1:44 pm

Heb je dit ook al getest in HS Touch of alleen in de Safari browser?

DJ
User avatar
DJF3
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 892
Joined: July 2007

Re: tomtom HD file info

Postby binkiem » Sat Aug 28, 2010 11:37 pm

Ik heb wat aangepast (wat gerommeld) in de designer en nu werkt het.
binkiem
Member
Member
 
Posts: 135
Joined: January 2008
Location: Netherlands

Re: tomtom HD file info

Postby jeroenkl » Sun Aug 29, 2010 6:57 am

Krijg het nog niet werkend, in designer zie ik een rood kruis terwijl de link in internet explorer het prima doet.
Een text element gemaakt, daarna de link gepasted in 'ImageURLNormal' en AllowNavigation op True gezet.
Zie ik iets over het hoofd?

alvast bedankt

Jeroenkl
jeroenkl
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 47
Joined: December 2009
Location: Netherlands

Next

Return to Homeseer HStouch Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest