Page 1 of 2

tomtom HD file info

PostPosted: Thu Jan 28, 2010 10:58 pm
by glabbeek
Ik ben door stom toeval er achter gekomen dat je de TOMTOM HD traffic info gadget van Google in je HStouch kan gebruiken.

Ik gebruik de volgende link:

download.tomtom.com/sweet/widgets/HDTra ... ;dbc=share


Als je AllowNavigation (heel toepasselijk) op True zet kun je alle info gebruiken!

Re: tomtom HD file info

PostPosted: Thu Jan 28, 2010 11:03 pm
by TANE
bedankt voor de tip.
Ziet er goed uit. Tomtom geeft veel beter info dan VID

Re: tomtom HD file info

PostPosted: Thu Jan 28, 2010 11:23 pm
by Digit
Very nice tip!
I've changed my traffic info page right away, it's working great!

Re: tomtom HD file info

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 12:49 am
by Digit
Yep, this is really great, thanks a lot.
I tried the settings button on my touch screen, it's big enough to navigate to another map etc.
Thanks :-)

Capture29-1-2010-0.38.43.png
Capture29-1-2010-0.38.43.png (331.51 KiB) Viewed 12290 times

Re: tomtom HD file info

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 12:00 pm
by DJF3
Dit werkt vast alleen op HT Touch devices running Windows XP?

:-(

DJ_owning_a_Windows_CE_touch_screen

Re: tomtom HD file info

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 3:49 pm
by Harry
wat voor element gebruik je hier voor ??,.....image box ??? :roll:

Re: tomtom HD file info

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 4:04 pm
by glabbeek
Nee, een text element.

Je kan de link eerst in je normale browser openen, dan de instellingen veranderen naar jouw regio, vervolgens refreshen en de link dan copy/pasten naar het Text element.

Re: tomtom HD file info

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 6:27 pm
by Harry
bedankt,...top werkt :D

Re: tomtom HD file info

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 7:03 pm
by Francois
Ben erg blij nou!

Re: tomtom HD file info

PostPosted: Fri Aug 27, 2010 8:08 am
by binkiem
Heeft iemand dit al op een IPAD werkend gekregen. In de designer werkt het, maar ik zie alleen een wit scherm op de ipad?

Re: tomtom HD file info

PostPosted: Fri Aug 27, 2010 11:23 am
by Bwired
De site gebruikt waarschijnlijk Flash of Java?

Re: tomtom HD file info

PostPosted: Fri Aug 27, 2010 5:58 pm
by johnz
Bij mij werkt 'ie prima op de iPad, dus kennelijk geen flash. Geen bijzondere aanpassingen gedaan.

John

Re: tomtom HD file info

PostPosted: Sat Aug 28, 2010 1:44 pm
by DJF3
Heb je dit ook al getest in HS Touch of alleen in de Safari browser?

DJ

Re: tomtom HD file info

PostPosted: Sat Aug 28, 2010 11:37 pm
by binkiem
Ik heb wat aangepast (wat gerommeld) in de designer en nu werkt het.

Re: tomtom HD file info

PostPosted: Sun Aug 29, 2010 6:57 am
by jeroenkl
Krijg het nog niet werkend, in designer zie ik een rood kruis terwijl de link in internet explorer het prima doet.
Een text element gemaakt, daarna de link gepasted in 'ImageURLNormal' en AllowNavigation op True gezet.
Zie ik iets over het hoofd?

alvast bedankt

Jeroenkl