Dimmer slider scherm

Alles m.b.t. HSTtouch (DUTCH forum)

Moderators: TANE, Ruud

Dimmer slider scherm

Postby AshaiRey » Mon Dec 13, 2010 10:41 am

Hoi.

Ik heb het volgende probleem.
Ik wil een dimmer met een slider bedienen. Een leuk schermpje gemaakt en het werkt. Echter nu heb ik in meerdere dimmers en het lijk mij niet de bedoeling om dan ook meerdere schermpjes te gaan maken om ze apart te bedienen. Dit moet met één scherm kunnen waaraan je het te bedienen device aan meegeeft. Ik heb zo iets gezien in de Android demo schermen. Er wordt gebruik gemaakt van een listbox en een device selector. Echter ik kan het niet uitgevogelt krijgen hoe dit nu gedaan kan worden.

Heeft iemand een tip of nog beter een voorbeeld?

Groet,
bram
Bram
AshaiRey
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1307
Joined: February 2009
Location: Netherlands

Re: Dimmer slider scherm

Postby Francois » Mon Nov 25, 2013 8:55 am

Om maar weer eens een oude thread nieuw leven in te blazen. (lang leve de zoek functie)

Heeft er iemand hier al een oplossing voor?

Dit is wat ik zou willen bereiken:
- 1 scherm met een universele slider en een paar buttons (ON /OFF)
- Een hoofdscherm met een 10-tal buttons, een voor iedere dimmer (DIM-01, DIM-02...DIM-10)

- Gewenste actie bij het klikken op button DIM-01:
- Scherm met slider en buttons opent boven op het hoofdscherm
- Control voor slider wordt aangepast naar DIM-01
- Control voor ON en OFF button wordt aangepast naar DIM-01
- Gewenste actie bij het klikken op button DIM-05:
- Scherm met slider en buttons opent boven op het hoofdscherm
- Control voor slider wordt aangepast naar DIM-05
- Control voor ON en OFF button wordt aangepast naar DIM-05
- Etc.

Dus niet voor iedere device een apart scherm, maar een universele popup bruikbaar voor iedere device.
Francois
Francois
Member
Member
 
Posts: 255
Joined: April 2008
Location: Netherlands

Re: Dimmer slider scherm

Postby herwin » Sun Dec 01, 2013 10:03 pm

Was het maar waar, ik heb het nog niet kunnen vinden!

Een aangepast scherm lukt mij alleen via de Devices selector, en daar kan je helaas niet op filteren niets...
herwin
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 15
Joined: April 2010

Re: Dimmer slider scherm

Postby Francois » Mon Dec 02, 2013 8:32 am

herwin wrote:Was het maar waar, ik heb het nog niet kunnen vinden!

Een aangepast scherm lukt mij alleen via de Devices selector, en daar kan je helaas niet op filteren niets...



Ben er ook bang voor, maar sta nooit versteld van de brilliante ideeen van onze forum leden :)
Francois
Francois
Member
Member
 
Posts: 255
Joined: April 2008
Location: Netherlands


Return to Homeseer HStouch Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest