Page 1 of 1

Dimmer slider scherm

PostPosted: Mon Dec 13, 2010 10:41 am
by AshaiRey
Hoi.

Ik heb het volgende probleem.
Ik wil een dimmer met een slider bedienen. Een leuk schermpje gemaakt en het werkt. Echter nu heb ik in meerdere dimmers en het lijk mij niet de bedoeling om dan ook meerdere schermpjes te gaan maken om ze apart te bedienen. Dit moet met één scherm kunnen waaraan je het te bedienen device aan meegeeft. Ik heb zo iets gezien in de Android demo schermen. Er wordt gebruik gemaakt van een listbox en een device selector. Echter ik kan het niet uitgevogelt krijgen hoe dit nu gedaan kan worden.

Heeft iemand een tip of nog beter een voorbeeld?

Groet,
bram

Re: Dimmer slider scherm

PostPosted: Mon Nov 25, 2013 8:55 am
by Francois
Om maar weer eens een oude thread nieuw leven in te blazen. (lang leve de zoek functie)

Heeft er iemand hier al een oplossing voor?

Dit is wat ik zou willen bereiken:
- 1 scherm met een universele slider en een paar buttons (ON /OFF)
- Een hoofdscherm met een 10-tal buttons, een voor iedere dimmer (DIM-01, DIM-02...DIM-10)

- Gewenste actie bij het klikken op button DIM-01:
- Scherm met slider en buttons opent boven op het hoofdscherm
- Control voor slider wordt aangepast naar DIM-01
- Control voor ON en OFF button wordt aangepast naar DIM-01
- Gewenste actie bij het klikken op button DIM-05:
- Scherm met slider en buttons opent boven op het hoofdscherm
- Control voor slider wordt aangepast naar DIM-05
- Control voor ON en OFF button wordt aangepast naar DIM-05
- Etc.

Dus niet voor iedere device een apart scherm, maar een universele popup bruikbaar voor iedere device.

Re: Dimmer slider scherm

PostPosted: Sun Dec 01, 2013 10:03 pm
by herwin
Was het maar waar, ik heb het nog niet kunnen vinden!

Een aangepast scherm lukt mij alleen via de Devices selector, en daar kan je helaas niet op filteren niets...

Re: Dimmer slider scherm

PostPosted: Mon Dec 02, 2013 8:32 am
by Francois
herwin wrote:Was het maar waar, ik heb het nog niet kunnen vinden!

Een aangepast scherm lukt mij alleen via de Devices selector, en daar kan je helaas niet op filteren niets...



Ben er ook bang voor, maar sta nooit versteld van de brilliante ideeen van onze forum leden :)