Hoe krijg ik in HST de 'last change" zichtbaar.

Alles m.b.t. HSTtouch (DUTCH forum)

Moderators: TANE, Ruud

Hoe krijg ik in HST de 'last change" zichtbaar.

Postby Torx » Mon Dec 03, 2012 1:50 pm

Hallo,

Tot nu toe heb ik drie scheren kunnen maken voor m'n Android telefoon. Met buttons om verlichting te schakelen.
Ik heb ook contactjes op m'n brievenbus en deurbel zitten nu kan je in homeseer mooi zien wanneer de last change" is geweest en nu wilde ik dat ook in HST zichtbaar maken. Maar na veel googlen kom ik er niet uit. Ik heb dit ergens gevonden [$SCRIPT=&hs.DeviceLastChange("A1")] maar ik weet niet waar of hoe ik dit moet gebruiken. Ik zie in HST niet een mogelijkheid om dit in te vullen. Wie helpt kan me een stapje verder helpen?

Gr Theo
Torx
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 2
Joined: October 2012

Re: Hoe krijg ik in HST de 'last change" zichtbaar.

Postby Rutger » Mon Dec 03, 2012 8:24 pm

Ik zit op m'n werk, maar ik dacht uit mn hoofd dat je dat script commando moet ingeven in het tekstveld waar normaal de naam van het tekstveld staat. Bijna helemaal onderaan dus. Als je een tekstveld toe voegt, staat er waarschijnlijk al standaard iets ingevuld als 'Text'.
My home automation blog: https://rutg3r.com
Rutger
Member
Member
 
Posts: 338
Joined: May 2010
Location: Netherlands


Re: Hoe krijg ik in HST de 'last change" zichtbaar.

Postby Torx » Mon Dec 03, 2012 10:49 pm

Bedankt voor de reacties, ik heb al een hoop gegoogeld maar kwam er niet uit waar dat ingevuld moet worden.
Inderdaad aan de rechterkant waar standaard het woordje tekst staat.

Bedankt het werkt nu.
Torx
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 2
Joined: October 2012


Return to Homeseer HStouch Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest