Device status ?

Alles m.b.t. HSTtouch (DUTCH forum)

Moderators: TANE, Ruud

Device status ?

Postby Edwin » Fri Nov 29, 2013 12:43 pm

Ik heb enkele kaku acd 1000 stopcontactschakelaars toegevoegd aan hs touch.
Maar ik krijg de status niet goed weergegeven op mijn iphone
Moet ik device value of status ingeven
Nu blijft de lamp in hstouch aan terwijl hij al lang uit is.
Ik geprobeerd met devicevalue 100 voor on
En 0 voor off en device status on voor aan en off voor uit.
Beide werken niet.
Voor de modules achter de scakelaars gebruik ik dezelfde instellingen en die werken wel goed.
Iemand een idee?

Gr.
Edwin
Edwin
Member
Member
 
Posts: 447
Joined: October 2007
Location: Netherlands

Re: Device status ?

Postby raymonvdm » Fri Nov 29, 2013 8:06 pm

Dit een van mijn voorbeelden:

Ik heb in HSTouch een Kakuk module "Kantoor Printer"geef ik op bij "Action When Pressed" Device= Kantoor Printer Command = Toggle On/Off , daarnaast staat er ook bij Status/Devic Associations ingesteld dat het tracking device van het type HomeSeer Devices is, en dan het device "Kantoor Printer"


P.S. Ik neem aan dat je de bediening ook doet vanuit HSTouch, zo niet dan klopt het wel dat de status niet overeen komt. Een KAKU module geeft namelijk geen status terug als hij handmatig bediend wordt
Running HS3PRO on PC with Z-Wave / OpenTherm / Plugwise / RFXcom / MQTT / XAP400 / Logitech Media Server and Squeezelite on PI`s
raymonvdm
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1153
Joined: December 2011


Return to Homeseer HStouch Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest