Hoe schermen in hstouchdesigner opslaan

Alles m.b.t. HSTtouch (DUTCH forum)

Moderators: TANE, Ruud

Hoe schermen in hstouchdesigner opslaan

Postby walberg » Sat Mar 15, 2014 8:09 pm

Ik probeer in hstouchdesigner mijn werk als scherm op te slaan maar ik kan alleen het complete project opslaan. Ik heb meerdere schermen nodig zoals home, 1e-verdieping, tuin, weer etc Ik had al een home scherm in photoshop gemaakt, Nu heb ik mijn homescherm "voorlopig" klaar en wil ik met de 1e verdieping beginnen, hoe kan ik nu mijn home.png met de wijzigingen opslaan?
walberg
Member
Member
 
Posts: 181
Joined: January 2013
Location: Diemen

Re: Hoe schermen in hstouchdesigner opslaan

Postby AshaiRey » Sun Mar 16, 2014 1:59 pm

Ik begrijp je vraag niet helemaal.
Wil je opslaan hoe je ontwerp er nu in de designer eruit ziet? Maar dan als png dus.

Dat kan volgens mij niet.
Wat je wel kan doen is een screenshot maken (windows : CTRL+PrtScrn) en dat in je teken programma plakken
Bram
AshaiRey
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1307
Joined: February 2009
Location: Netherlands

Re: Hoe schermen in hstouchdesigner opslaan

Postby walberg » Mon Mar 17, 2014 3:26 pm

Opgelost, opnieuw geinstalleerd.
Systeem reageert ook heel traag en dat komt omdat er geen connect wordt gemaakt met Homeseer. Er moet een user en wachtwoord ingevoerd worden, die vind je ook niet terug bij network instellingen bij Homeseer.
walberg
Member
Member
 
Posts: 181
Joined: January 2013
Location: Diemen


Return to Homeseer HStouch Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest