hstouch server

Alles m.b.t. HSTtouch (DUTCH forum)

Moderators: TANE, Ruud

hstouch server

Postby walberg » Fri Apr 04, 2014 6:10 pm

Is er iemand die nog een oudere versie van hstouch server heeft dan 3.0.0.22 ? Ik kan mij ook niet herinneren dat ik deze heb ge update. Toen ik met Homeseer begon ca 2 maanden terug werkte HSTouch gewoon nog en nu wil mijn server versie niet meer (goed) werken met de Client versie die ik gebruik 3.0.0.3. Laatstgenoemde werkte gewoon naar behoren.
walberg
Member
Member
 
Posts: 181
Joined: January 2013
Location: Diemen

Re: hstouch server

Postby AshaiRey » Sat Apr 05, 2014 12:48 pm

Is dit voor HS3 of HS2?
Voor HS2 heb ik nog wel een paar versies
Bram
AshaiRey
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1307
Joined: February 2009
Location: Netherlands

Re: hstouch server

Postby walberg » Sat Apr 05, 2014 3:22 pm

Nee sorry ik was niet duidelijk, is voor HS3.
walberg
Member
Member
 
Posts: 181
Joined: January 2013
Location: Diemen

Re: hstouch server

Postby vincenttor » Tue Apr 15, 2014 11:33 am

Weet niet of het nog nodig is maar volgens mij heb ik hier de versie geupload die nog werkte voordat de update er was met licentie etc.

https://www.dropbox.com/sh/drlxu7z2tp6o9t5/zWlZ-dJ3sK
vincenttor
Member
Member
 
Posts: 343
Joined: January 2014
Location: Netherlands


Return to Homeseer HStouch Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest