Cpu checker script

Forum over Homeseer scripts (DUTCH forum)

Moderators: TANE, Ruud

Cpu checker script

Postby Karell » Tue Jul 26, 2016 11:50 am

Dit is een checker voor de temperatuur van de cpu,

Hij maakt 2 devices aan (root) (Current) in de room CPU TEMPERATURE.
en je hebt een config bestand, daar kun je log 1 of op 0 zetten . dit laat de temperatuur zien in het log + met de text cool/warm/hot in kleur.

screenshotcpu.png
screenshotcpu.png (12.39 KiB) Viewed 2954 times



Ik denk misschien heeft er iemand iets aan , ik in iedergeval wel.

Hier downloaden
Malosa-CPU.zip
(130.42 KiB) Downloaded 87 times

INSTALLATIE:
Open het zip bestandje , en dan zie je homeseer-hs3 / als je die opent krijg je 3 folders , gewoon in hs3 root uitpakken en dat was het.

dan maak je een recur event aan voor 5 of 10 of meer minuten en selecteert het script bestand en hij maakt 2 devices aan met de temperatuur informatie in celcius.
Karell
Member
Member
 
Posts: 97
Joined: August 2015

Re: Cpu checker script

Postby Akatar » Wed Jul 27, 2016 7:05 pm

misschien ben ik iets vergeten?
jul-27 20:04:26 Error Compiling script C:\Program Files\HomeSeer HS3\scripts\Malosa-CPU.vben: Het type ManagementObject wordt niet gedefinieerd.
jul-27 20:04:26 Error Compiling script C:\Program Files\HomeSeer HS3\scripts\Malosa-CPU.vben: Het type ManagementObjectSearcher wordt niet gedefinieerd.
jul-27 20:04:26 Error Compiling script C:\Program Files\HomeSeer HS3\scripts\Malosa-CPU.vben: De naamruimte of het type in de Imports-instructie System.Core bevat geen enkel openbaar lid of kan niet worden gevonden. Controleer of de naamruimte of het type is gedefinieerd en ten minste één openbaar lid bevat. Controleer of de geïmporteerde elementnaam geen aliassen gebruikt.
Akatar
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 948
Joined: November 2007
Location: the netherlands

Re: Cpu checker script

Postby Karell » Fri Jul 29, 2016 3:58 pm

ik ga eens even kijken wat het probleem is ,
Karell
Member
Member
 
Posts: 97
Joined: August 2015

Re: Cpu checker script

Postby Karell » Fri Jul 29, 2016 4:54 pm

inderdaad dit vergeten te vermelden :

voeg dit toe aan jou config.ini bij ScriptingReferences= kan toegevoegd worden d.m.v een comma

Code: Select all
System.Management;System.Management.Dll


als die dan nog niet werkt dan word jou MB niet ondersteund.
heb net getest op een oude pc en daar werkt die niet... wel de nieuwe allemaal
Karell
Member
Member
 
Posts: 97
Joined: August 2015

Re: Cpu checker script

Postby vincenttor » Fri Jul 29, 2016 7:01 pm

Bedankt, altijd handig als er iets ineens cpu staat te vreten.
Zal het ooit in t systeem opnemen als t zover is
vincenttor
Member
Member
 
Posts: 331
Joined: January 2014
Location: Netherlands

Re: Cpu checker script

Postby Antoon » Mon Mar 06, 2017 6:47 am

Hoi Karell,

Bij mij staat hij al 2 dagen op 25,8 graden, terwijl het script wel loopt om de 10 minuten zonder fouten.
PC is vrij nieuw, maar kan het dan toch zijn dat het niet ondersteund word?
Is dit te testen misschien?
- Antoon
Antoon
Member
Member
 
Posts: 415
Joined: September 2006
Location: Netherlands

Re: Cpu checker script

Postby Karell » Tue Apr 04, 2017 5:14 pm

Antoon wrote:Hoi Karell,

Bij mij staat hij al 2 dagen op 25,8 graden, terwijl het script wel loopt om de 10 minuten zonder fouten.
PC is vrij nieuw, maar kan het dan toch zijn dat het niet ondersteund word?
Is dit te testen misschien?


Hoi antoon ,
Sorry ik zie je berichtje pas nu, heb het erg druk gehad.
Raar hij geeft dan toch aan 25,8 graden.
Hij moet werken anders als die niet ondersteund word kreeg je helemaal niks uit dat scriptje.

Ik heb hem getest op een nieuwe laptop en een oudere werken alle 2.

Ik zou het zo niet weten
Groetjes
Karell
Member
Member
 
Posts: 97
Joined: August 2015


Return to Homeseer Scripts Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest