AZ_P2000 scanner v2.0

Forum over Homeseer scripts (DUTCH forum)

Moderators: TANE, Ruud

AZ_P2000 scanner v2.0

Postby Karell » Mon Jun 20, 2016 9:03 pm

If u are on hs3 , use jon00 scraper for p2000.
U can use many sites.

FYI Gps2 doesnt update status change on the screenshot.
But you can customize how u want..


See my screenshot
Image

Sended from far far away
Donaties altijd welkom https://goo.gl/Fii2mo
Karell
Member
Member
 
Posts: 105
Joined: August 2015

Re: AZ_P2000 scanner v2.0

Postby Harry » Fri Jul 27, 2018 4:42 pm

begin deze maand opeens problemen met het script.
draaide nog op een oude versie.
dus eerst maar geupgrade naar de laaste versie.
echter nu nog steedsproblemen.
zijn er meer die daar last van hebben ?
heeft jaren goed gewerkt.... heel vreemd.

in de debug krijg ik deze fout.
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0_Info Home longitude : 6.102699
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0_Info Home latitude : 53.121524
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0_Info Radius : 500000
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0_Info Checking devicecode : W37
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0_Info Checking for 6 messages max.
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0_Info Checking houcecode
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0_Info Is device available?
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0_Info Is device 0 available?
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0_Info Is device 1 available?
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0_Info Is device 2 available?
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0_Info Is device 3 available?
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0_Info Is device 4 available?
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0_Info Is device 5 available?
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0_Info Device(s) is (now) available
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0 Trying to retrieve data from : http://feeds.livep2000.nl/
27-7-2018 16:48:25 AZ_P2000 v2.0 Connection to site failed due : De onderliggende verbinding is gesloten: Bij verzending is een onverwachte fout opgetreden.



als ik de xml in de browser aanroep krijg ik gewoon de xml te zien.
User avatar
Harry
Member
Member
 
Posts: 314
Joined: April 2006
Location: Drachten

Re: AZ_P2000 scanner v2.0

Postby AshaiRey » Sun Jul 29, 2018 2:10 pm

De site http://feeds.livep2000.nl/ is waarschijnlijk om gezet maar een https versie
Probeer eens in de url https te zetten
Bram
AshaiRey
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1301
Joined: February 2009
Location: Netherlands

Re: AZ_P2000 scanner v2.0

Postby Harry » Sun Jul 29, 2018 11:10 pm

Ja heb ik geprobeerd maar lijkt niet te werken. ik heb deze link gebruikt
https://feeds.livep2000.nl/.

trouwens als je de http link aanroept wordt je doorgelinkt naar de https.

of moet er in het script meer worden aangepast?
User avatar
Harry
Member
Member
 
Posts: 314
Joined: April 2006
Location: Drachten

Re: AZ_P2000 scanner v2.0

Postby AshaiRey » Wed Aug 01, 2018 11:20 am

Alleen de url in het script aanpassen zou voldoende moeten zijn.
Ik heb geen HS2 meer (zit nu op HS3) en heb dit script daardoor niet meer draaien en ook nog niet omgezet.

Of anders moet dit stukje herschreven worden.
Code: Select all
   '**********************************
   ' We are ready to get the RSS feed
   '**********************************
   Dim strXML As String
   Try
     If Debug = true then hs.writelog("<b>AZ_" & strLogID & "</b>","<b>Trying to retrieve data from : " & URL & "</b>")

     Dim myWebRequest As HttpWebRequest = DirectCast(HttpWebRequest.Create(url), HttpWebRequest)
     myWebRequest.Method = "GET"
     ' make request for RSS feed
     Dim myWebResponse As HttpWebResponse = DirectCast(myWebRequest.GetResponse(), HttpWebResponse)
     Dim myWebSource As New StreamReader(myWebResponse.GetResponseStream())
     strXML = myWebSource.ReadToEnd()
Bram
AshaiRey
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1301
Joined: February 2009
Location: Netherlands

Previous

Return to Homeseer Scripts Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest