Page 1 of 1

Cpu checker script

PostPosted: Tue Jul 26, 2016 11:50 am
by Karell
Dit is een checker voor de temperatuur van de cpu,

Hij maakt 2 devices aan (root) (Current) in de room CPU TEMPERATURE.
en je hebt een config bestand, daar kun je log 1 of op 0 zetten . dit laat de temperatuur zien in het log + met de text cool/warm/hot in kleur.

screenshotcpu.png
screenshotcpu.png (12.39 KiB) Viewed 4058 times



Ik denk misschien heeft er iemand iets aan , ik in iedergeval wel.

Hier downloaden
Malosa-CPU.zip
(130.42 KiB) Downloaded 138 times

INSTALLATIE:
Open het zip bestandje , en dan zie je homeseer-hs3 / als je die opent krijg je 3 folders , gewoon in hs3 root uitpakken en dat was het.

dan maak je een recur event aan voor 5 of 10 of meer minuten en selecteert het script bestand en hij maakt 2 devices aan met de temperatuur informatie in celcius.

Re: Cpu checker script

PostPosted: Wed Jul 27, 2016 7:05 pm
by Akatar
misschien ben ik iets vergeten?
jul-27 20:04:26 Error Compiling script C:\Program Files\HomeSeer HS3\scripts\Malosa-CPU.vben: Het type ManagementObject wordt niet gedefinieerd.
jul-27 20:04:26 Error Compiling script C:\Program Files\HomeSeer HS3\scripts\Malosa-CPU.vben: Het type ManagementObjectSearcher wordt niet gedefinieerd.
jul-27 20:04:26 Error Compiling script C:\Program Files\HomeSeer HS3\scripts\Malosa-CPU.vben: De naamruimte of het type in de Imports-instructie System.Core bevat geen enkel openbaar lid of kan niet worden gevonden. Controleer of de naamruimte of het type is gedefinieerd en ten minste één openbaar lid bevat. Controleer of de geïmporteerde elementnaam geen aliassen gebruikt.

Re: Cpu checker script

PostPosted: Fri Jul 29, 2016 3:58 pm
by Karell
ik ga eens even kijken wat het probleem is ,

Re: Cpu checker script

PostPosted: Fri Jul 29, 2016 4:54 pm
by Karell
inderdaad dit vergeten te vermelden :

voeg dit toe aan jou config.ini bij ScriptingReferences= kan toegevoegd worden d.m.v een comma

Code: Select all
System.Management;System.Management.Dll


als die dan nog niet werkt dan word jou MB niet ondersteund.
heb net getest op een oude pc en daar werkt die niet... wel de nieuwe allemaal

Re: Cpu checker script

PostPosted: Fri Jul 29, 2016 7:01 pm
by vincenttor
Bedankt, altijd handig als er iets ineens cpu staat te vreten.
Zal het ooit in t systeem opnemen als t zover is

Re: Cpu checker script

PostPosted: Mon Mar 06, 2017 6:47 am
by Antoon
Hoi Karell,

Bij mij staat hij al 2 dagen op 25,8 graden, terwijl het script wel loopt om de 10 minuten zonder fouten.
PC is vrij nieuw, maar kan het dan toch zijn dat het niet ondersteund word?
Is dit te testen misschien?

Re: Cpu checker script

PostPosted: Tue Apr 04, 2017 5:14 pm
by Karell
Antoon wrote:Hoi Karell,

Bij mij staat hij al 2 dagen op 25,8 graden, terwijl het script wel loopt om de 10 minuten zonder fouten.
PC is vrij nieuw, maar kan het dan toch zijn dat het niet ondersteund word?
Is dit te testen misschien?


Hoi antoon ,
Sorry ik zie je berichtje pas nu, heb het erg druk gehad.
Raar hij geeft dan toch aan 25,8 graden.
Hij moet werken anders als die niet ondersteund word kreeg je helemaal niks uit dat scriptje.

Ik heb hem getest op een nieuwe laptop en een oudere werken alle 2.

Ik zou het zo niet weten
Groetjes