Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Groeps purchaes, ideas en initiatives of forum members.

Moderator: Alexander

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby TANE » Tue Apr 28, 2009 11:13 am

Rij eerst even langs de Mediamarkt voor een Power adapter converter van US naar EU
anders kan ej het maar heel kort gebruiken.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby Snelvuur » Tue Apr 28, 2009 11:39 am

even goed kijken, bij ons zijn de meeste 230 volt apparaten ook prima geschikt in de .us weet niet of dat andersom ook zo is..

// Erik (binkey.nl)
User avatar
Snelvuur
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 3155
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby TANE » Tue Apr 28, 2009 11:40 am

Adapter is wel 110-220v je hebt een converter nodig.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby Snelvuur » Tue Apr 28, 2009 11:45 am

als op de adapter staat 110-220 kan je hem er toch gewoon inprikken? Goed laten we het maar niet proberen :P

// Erik (binkey.nl)
User avatar
Snelvuur
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 3155
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby Herbus » Tue Apr 28, 2009 11:46 am

Kost bij de MediaMarkt 4,99 euro. Past tussen de adapter van de Albatron en een randaarde wandcontactdoos.

<font size="1">
Herbus
Member
Member
 
Posts: 362
Joined: March 2006
Location: Netherlands

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby TANE » Tue Apr 28, 2009 11:48 am

Erik
Het is US adpater..met een beetje geweld kan je zeker inprikken..maar niet raadzaam.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby Andro » Tue Apr 28, 2009 1:12 pm

Chak, wat voor converter is dat? Is het niet voldoende om een verloopplug te hebben? Als het ook 230volt aan kan zou dat voldoende moeten zijn.. maar inderdaad niet proberen
Andro
Member
Member
 
Posts: 105
Joined: August 2008
Location: Netherlands

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby TANE » Tue Apr 28, 2009 1:55 pm

je hebt inderdaad een verloopplug nodig.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby TANE » Tue Apr 28, 2009 2:30 pm

Ik heb ze net op de post gedaan..meet een beetje geluk worden ze morgen bezorgd.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby DJF3 » Tue Apr 28, 2009 3:12 pm

Als je 'm aan zet en hij lijkt niet te werken: kijk even naar de 'lock' switch aan de onderkant, naast de power input.

DJ
User avatar
DJF3
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 886
Joined: July 2007

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby Noel » Tue Apr 28, 2009 4:05 pm

En... Als je hem aan zet en hij werkt echt niet stuur hem dan terug naar Chak.

--
Image
User avatar
Noel
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1887
Joined: February 2008
Location: Netherlands

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby Noel » Wed Apr 29, 2009 8:36 am

Thank you Chak. I've just received the package!

--
Image
User avatar
Noel
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1887
Joined: February 2008
Location: Netherlands

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby TANE » Wed Apr 29, 2009 9:04 am

YW
en werkt die ook?
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby Noel » Wed Apr 29, 2009 9:41 am

Hij werkt, maar de ontvangs van mijn wifi signaal is maar net aan.

--
Image
User avatar
Noel
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1887
Joined: February 2008
Location: Netherlands

Albatron 7" touchscreen Inkoop pagina [Update 24 april]

Postby Snelvuur » Wed Apr 29, 2009 10:17 am

wifi heeft geen goede wifi, ook nieuw..

// Erik (binkey.nl)
User avatar
Snelvuur
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 3155
Joined: April 2007
Location: Netherlands

PreviousNext

Return to Groups purchases or -ideas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron