Irtrans Inkoop Actie

Groeps purchaes, ideas en initiatives of forum members.

Moderator: Alexander

Irtrans Inkoop Actie

Postby TANE » Sat Jun 13, 2009 10:04 am

volgens de beschrijving is het mogelijk om een IRT-RCV aan de ethernet versie te koppelen..maar het is mij nog niet helder hoe ze dat doen.

Socket for external IR Receiver (Can be used instead of the internal one)
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Irtrans Inkoop Actie

Postby Edwin2008 » Sat Jun 13, 2009 10:06 am

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Chak</i>
<br />RT-TRANS-HPK is een zender.
voor ontvangst heb je iets anders nodig of direct op de module zelf..daar zit ook een ontvanger in.
Edwin2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 710
Joined: November 2008
Location: Netherlands

Irtrans Inkoop Actie

Postby TANE » Sat Jun 13, 2009 10:11 am

24 euro is veel ..maar voor dat bedrag koop je natuurlijk geen mooie AB of een pronto...:)

Video's zien er heel goed uit..
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Irtrans Inkoop Actie

Postby TANE » Sat Jun 13, 2009 10:13 am

Plasma versie is minder gevoelig voor straling van Plasma Tv's
geen idee of er veel plasma TV's zijn die nog verstoren.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Irtrans Inkoop Actie

Postby Lennart » Sat Jun 13, 2009 10:14 am

@Chak: als je de IRT-RCV als optie meebestelt, maken ze een extra jack in het kastje waar je een externe receiver in kunt pluggen. Er zit altijd een ingebouwde receiver-led in, maar zo'n externe kan handig zijn als je de IRTrans in een kast stopt.

Lennart
Lennart
Member
Member
 
Posts: 497
Joined: July 2006
Location: Netherlands

Irtrans Inkoop Actie

Postby Barlow » Sat Jun 13, 2009 11:11 am

Enver: ik wil er voor de zekerheid ook nog 1x COD-RCV en voor de mogelijkheid om de irtrans in een kast te zetten ook nog 2x COD-RCV-EXT.

Ik leid hier uit af dat de COD-RCV nodig is om codes te leren icm iRedTouch: http://www.irtrans.de/en/shop/specials.php
Barlow
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 45
Joined: November 2008
Location: Netherlands

Irtrans Inkoop Actie

Postby Edwin2008 » Sat Jun 13, 2009 11:40 am

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by lennart</i>
<br />@Chak: als je de IRT-RCV als optie meebestelt, maken ze een extra jack in het kastje waar je een externe receiver in kunt pluggen. Er zit altijd een ingebouwde receiver-led in, maar zo'n externe kan handig zijn als je de IRTrans in een kast stopt.

Lennart
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Wacht ff. Als je dus de ethernet uitvoering neemt + IRT-TRANS-HPK + IRT-RCV-PLA dan heb je dus een oplossing die je in de kast kunt zetten en je de led's buiten de kast kunt monteren. Met de ingeboude led's kun je dan evt apparatuur in de kast bedienen. Klopt deze redenatie?
Verder als je de poe uitvoering neemt heb je ook geen voeding meer nodig. Echter op dit moment nog geen poe switch kun je dan ook een POW-SUP aansluiten op de IRT-POE-Mod (waar is trouwens de HTML Datenbank voor die 30 meer kost?)

edit: weet iemand of dit correct is?
Edwin2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 710
Joined: November 2008
Location: Netherlands

Irtrans Inkoop Actie

Postby Edwin2008 » Sat Jun 13, 2009 11:43 am

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Chak</i>
<br />Plasma versie is minder gevoelig voor straling van Plasma Tv's
geen idee of er veel plasma TV's zijn die nog verstoren.
Edwin2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 710
Joined: November 2008
Location: Netherlands

Irtrans Inkoop Actie

Postby TANE » Sat Jun 13, 2009 11:53 am

Je kan het vergelijken met Visonic Pir, ze hebben een diervriendelijk...deze is minder gevoelig.
Als je geen plasma hebt kan je beter voor de gewone gaan.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Irtrans Inkoop Actie

Postby Ruud » Sat Jun 13, 2009 11:57 am

oeps ik heb wel een plasma, moet ik dan een ander type hebben???


gr Ruud
Ruud
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 844
Joined: January 2008
Location: Rijswijk (Z.H)

Irtrans Inkoop Actie

Postby TANE » Sat Jun 13, 2009 11:59 am

Ruud,
basis unit is voor beide geschikt.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Irtrans Inkoop Actie

Postby TANE » Sat Jun 13, 2009 12:00 pm

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Barlow</i>
<br />Enver: ik wil er voor de zekerheid ook nog 1x COD-RCV en voor de mogelijkheid om de irtrans in een kast te zetten ook nog 2x COD-RCV-EXT.

Ik leid hier uit af dat de COD-RCV nodig is om codes te leren icm iRedTouch: http://www.irtrans.de/en/shop/specials.php
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Ik heb ze toegevoegd..maar is mij niet duidelijk hoe het werkt.

ik kan de COD-RCV niet vinden wel de COD-RCV-EXT
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

Irtrans Inkoop Actie

Postby Antoon » Sat Jun 13, 2009 12:51 pm

Ok dan wil ik dus die POW-SUP erbij hebben.
Thx

- Antoon

<h6>
Antoon
Member
Member
 
Posts: 423
Joined: September 2006
Location: Netherlands

Irtrans Inkoop Actie

Postby Willem4ever » Sat Jun 13, 2009 3:23 pm

domme vraag, maar deze units kunnen ir ontvangene zenden. Bij ontvangst kan je er in HS een event aan koppelen of is ontvabgst alleen om te leren om later te kunnen zenden ?
User avatar
Willem4ever
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 804
Joined: October 2006
Location: Uithoorn / Netherlands

Irtrans Inkoop Actie

Postby TANE » Sat Jun 13, 2009 4:00 pm

Willem,
Units kunnen bij ontvangst HS events uitvoeren
je kan vanuit events ook ir sturen.
bv. Alarm actief stuur een uit commando naar TV.
Je kan zelfs zo gek makken dat je voor iedere zender een event maakt die je vanuit HSTouch kan aansturen.
User avatar
TANE
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 4806
Joined: April 2007
Location: Netherlands

PreviousNext

Return to Groups purchases or -ideas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest