MS13 inkoopactie

Groeps purchaes, ideas en initiatives of forum members.

Moderator: Alexander

MS13 inkoopactie

Postby Jeroen Bartels » Tue Jun 23, 2009 12:12 pm

Wie gebruikt er nu al de US versie?
Ik wil ze op ebay gaan bestellen en dan ook een partij DS10A deurschakelaars laten meezenden. 12 dollar voor 3 stuks)
ik neem aan dat die ook op de 310 ontvanger van RFXcom werken.
weet iemand of 310Mhz ergens op stoort? TV signaal van kabel of digitenne oid?
User avatar
Jeroen Bartels
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 626
Joined: July 2008
Location: Netherlands

MS13 inkoopactie

Postby Rene » Tue Jun 23, 2009 8:24 pm

Ik heb een mailtje gestuurd naar letsautomate om te kijken waar de kosten op uit zouden komen inclusief verzendkosten als ik er een stuk of 30 bestel.

@r_255: De MS13E heeft geen geheugen, de MS13E2 wel. Dit betekent dat als je de batterij moet verwisselen je de MS13 opnieuw moet programmeren.

Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

MS13 inkoopactie

Postby Uriel » Wed Jun 24, 2009 5:48 am

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by rklootwijk</i>
<br />Ik ben vrijwel zeker dat dit 468Mhz is.
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Heb mail terug gehad, ze gebruiken 433 Mhz:

<i>Yes 433MHz

All Euro X10 RF products use 433MHz

Many thanks

Mike</i>

Ben benieuwd wat "lets automate" ons kan bieden. De MS13E2 is dan wel de meest interessante optie.
Uriel
Member
Member
 
Posts: 96
Joined: September 2008
Location: Netherlands

MS13 inkoopactie

Postby Rene » Wed Jun 24, 2009 9:37 am

Ach stom, ik bedoelde natuurlijk ook 433Mhz;-)

Ik heb overigens nog geen reactie van letautomate ontvangen.

Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

MS13 inkoopactie

Postby Ronnie » Wed Jun 24, 2009 1:52 pm

Hi, ik zou wel interesse hebben voor 5 units.

ron hollebrandse
Ronnie
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 2
Joined: May 2009
Location: Netherlands

MS13 inkoopactie

Postby Rene » Fri Jun 26, 2009 9:21 pm

Het beste wat letsautomate kan bieden zijn de 5 packs. Hier een lijstje met de prijzen per MS13 inclusief verzendkosten voor de hele lading naar nederland (in Euro's):

Hoeveelheid/Prijs
20: 22,56
25: 22,15
30: 21,88
35: 21,69
40: 21,55
45: 21,43
50: 21,07
55: 21,07

Er komen dan nog de verzendkosten binnen nederland (naar jullie) bij. Ik voel er niet zoveel voor om voor dit prijsverschil al dat werk op mijn hals te halen, tenzij jullie allemaal zeggen dat je de MS13's komt ophalen in Almere;-)



Rene.
User avatar
Rene
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1689
Joined: October 2008
Location: Netherlands

MS13 inkoopactie

Postby Edwin2008 » Fri Jun 26, 2009 10:42 pm

kan ik mij voorstellen.
Edwin2008
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 696
Joined: November 2008
Location: Netherlands

MS13 inkoopactie

Postby arnold-everbag » Mon Jul 27, 2009 9:33 pm

domme vraag van een leek maar waarom 5x ms13 aan een heb je er toch genoeg?
arnold-everbag
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 9
Joined: July 2009
Location: Netherlands

MS13 inkoopactie

Postby Bwired » Mon Jul 27, 2009 9:40 pm

Als je een 1 kamer woning hebt is dit geen domme vraag [:D]

<hr noshade size="1"><font size="1">Pieter Knuvers
http://www.bwired.nl <i>Online House in the netherlands. Domotica, Home Automation.</i></font id="size1">
User avatar
Bwired
Administrator
Administrator
 
Posts: 5304
Joined: March 2006
Location: Netherlands

MS13 inkoopactie

Postby arnold-everbag » Mon Jul 27, 2009 9:42 pm

die ms 13 geeft toch een bereik van het hele huis? bij mij tenminste wel
arnold-everbag
Starting Member
Starting Member
 
Posts: 9
Joined: July 2009
Location: Netherlands

MS13 inkoopactie

Postby Snelvuur » Mon Jul 27, 2009 10:04 pm

ms13 is een motion sensor, die kan het signaal wel door het hele huis sturen, maar je wil toch ook weten of er beweging is in andere kamer...

jouw ms13 geeft geen motion aan, als het in een andere kamer is.. tenzij jouw huis 1 grote woonkamer is :)

// Erik (binkey.nl)
User avatar
Snelvuur
Forum Moderator
Forum Moderator
 
Posts: 3155
Joined: April 2007
Location: Netherlands

MS13 inkoopactie

Postby Alexander » Mon Jul 27, 2009 10:13 pm

volgens mij ben je met de TM13 in de war Arnold.
Alexander
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1532
Joined: March 2007
Location: Netherlands

Previous

Return to Groups purchases or -ideas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest