Aeon Labs "Gen 5" stick compatibility HS2

Forum and Topics about Z-Wave devices.

Aeon Labs "Gen 5" stick compatibility HS2

Postby DJF3 » Wed Jun 17, 2015 12:02 pm

Team,

I'm thinking about using HS2 and the Aeon Labs "Gen 5" Z-wave stick.

Are those compatible?

If not, what is the alternative? (note that I will migrate to HS3 in the next 5-6 months)

DJ
User avatar
DJF3
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 884
Joined: July 2007

Re: Aeon Labs "Gen 5" stick compatibility HS2

Postby DJF3 » Fri Jul 31, 2015 10:16 am

Anyone?
User avatar
DJF3
Advanced Member
Advanced Member
 
Posts: 884
Joined: July 2007

Re: Aeon Labs "Gen 5" stick compatibility HS2

Postby mhn » Fri Jul 31, 2015 9:33 pm

I use a Z-Wave.me UZB with HS3. It's working fine. But I am not sure it will work with HS2.

I don't know about the new Aeon.

Regards
Morten
mhn
Member
Member
 
Posts: 399
Joined: July 2009
Location: Denmark


Return to Z-Wave Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest