Zwave transfer naar HS3

Forum and Topics about Z-Wave devices.

Zwave transfer naar HS3

Postby AshaiRey » Mon Jan 01, 2018 5:51 pm

Ik heb een Z wave stick op mijn HS2 systeem in gebruik. Binnenkort wil ik gaan overstappen naar HS3 maar daarvoor wil ik een Z-stick Gen 5 gebruiken omdat je die kan backup-en. Mijn vraag is nu moet ik eerst al mijn Z-wave device excluden van de oude stick en dan opnieuw includen op de nieuwe stick of kan ik het excluden in dit geval overslaan?
Bram
AshaiRey
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1298
Joined: February 2009
Location: Netherlands

Re: Zwave transfer naar HS3

Postby Broes » Mon Jan 01, 2018 11:15 pm

Misschien dat je hier iets aan hebt?
https://forums.homeseer.com/showthread.php?p=1235720
Peter
HW: Arduino/Fritzbox/Oregon/RFXCom/Squeezebox/Z-wave
SW: HS3/Arduino/Buienradar/Jon00(several)/HSMetro/Netcam/P1/RFXCom/Squeezebox/Z-wave
Broes
Member
Member
 
Posts: 74
Joined: November 2009
Location: Netherlands

Re: Zwave transfer naar HS3

Postby AshaiRey » Tue Jan 02, 2018 7:04 pm

Hey, thanks for this info.
That seems to be what I am looking for.
Bram
AshaiRey
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 1298
Joined: February 2009
Location: Netherlands


Return to Z-Wave Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest